Unde pot fi confecționate modele de rochii de mireasă deosebite?

click.ro_-_croitoriepicasso.ro_.jpeg

Alegerea celei mai potrivite rochii de mireasă este o mare provocare

Unul dintre detaliile cele mai importante ale celui mai special moment din viața unui cuplu este reprezentat de alegerea ținutei miresei. Ea trebuie să fie cât mai și cât mai adecvată relevanței momentului. Alegerea sau găsirea modelului celui mai potrivit precede de multe ori cu luni bune data fixată pentru desfășurarea evenimentului.

Pentru a străluci cu adevărat la acest eveniment există mai multe variante. Puteți opta pentru un model de serie, disponibil într-un magazin specializat. Însă pentru a beneficia de ceva care să vi se potrivească perfect, original, de excepție, cea mai bună alegere este aceea de a apela la un atelier de croitorie, așa cum este Picasso, acolo unde pot fi create modele de rochii de mireasa deosebite, care vor primi multe superlative.

Alegerea celei mai potrivite rochii de mireasă este o mare provocare. Alegrea modelului dorit poate fi la fel de dificilă, fie că optați pentru o variantă gata facută sau pentru una pe comandă. Sunt multe detalii de care trebuie să țineți seama pentru a lua cea mai bună decizie.

 

Care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți o rochie sau un model de rochie de mireasă?

Cu certitudine nunta proprie este evenimentul la care vă doriți să faceți cea mai inspirată alegere din viață și să arătați așa cum nu ați atătat niciodată. De aceea veți avea nevoie să fiți cât mai atentă la fiecare detaliu implicat, cu cea mai mare atenție.

Iată care sunt acele criterii care să vă ajute în a lua cea mai bună decizie

 • Consultați foarte bine oferta disponibilă pe piață. Chiar dacă nu veți alege așa rochia pe care o veți purta în noaptea nunții,  măcar veți fi la curent cu tendințele și tot ce este nou în materie de modele și design.
 • Probați cu încredere tot ce vi se pare interesant. Numai astfel veți putea descoperii care sunt modele care vă avantajează și cu care vă stă cel mai bine. Există chiar posibilitatea de a da peste richia perfectă, de care să vă îndrăgostiți de la prima vedere și să vă pice turnată.
 • Nu optați pentru rochii sau modele din materiale care sunt pretențioase, care se șifonează foarte repede, care fac cute, care vă țin sau care nu vă lasă să vă mișcați în voie, oricât de mult v-ar plăcea. Cu certitudine vă doriți ca în acea zi să fiți perfectă, dar nu vreți să fiți rigidă  și nenaturală.
 • Dacă nu ați identificat în  niciun magazin un modelul sau o piesă care să vă placă, gandiți-vă la varianta de a apela la o creație pe comandă. Aceasta poate avea toate atuurile de care aveți nevoie pentru a arăta impecabil.
 • Dacă sunteți o fire mai îndrăzneată nu ezitați să apelați la un model în nuanțe mai speciale sau chiar un pic mai excentric. Veți da o notă de originalitate evenimentului și veți fi memorabilă.
 • Dacă sunteți o fire mai conformistă, alegeți o rochie care să se sincronizeze perfect cu tematica și conceptul ales pentru petrecere și care să se încadreze perfect în orice cadru ați alege pentru a face o poză.
 • Alegeți ceva care să vă reprezinte, să vă avantajeze și să vă facă să vă simțiți cât mai confortabil.

Acestea sunt doar câteva dintre liniile generale de care să țineți seama dacă sunteți în căutarea celei mai potrivite alegeri. Restul ține de gusturi și de preferințele personale.

Care sunt avantajele oferite de modele de rochii de mireasă realizate la un atelier de croitorie pe comandă?

Avantajele oferite de decizia de a apela la un atelier de croitorie pentru realizarea rochiei pentru cel mai important eveniment din viața voastră sunt incontestabile. Rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos și conform dorințelor voatstre. Croitoria Picasso este exact  atelierul de creatie de care aveți nevoie pentru a realiza o rochie de mireasa deosebită.

Iată care sunt cele mai importante avantaje oferite de această opțiune

Veți beneficia de sfatul unui specialist în design vestimentar care vă poate consilia în alegerea materialelor și modelului cel mai potrivit stilului vostru și dimensiunilor siluetei voastre.

 • Aveți posibilitatea de a decide singura asupra tipul de material pe care îl preferati, culorii, nuanței, texturii și elementelor cu care aceasta poate fi accesorizata. Puteți fi propriul designer, fie și doar  o dată.
 • Va puteti alege singură modelul, tipul de croială, materialele auxiliare pe care le  preferati si care vă plac.
 • Rochia  va fi croită și cusută pentru a vi se potrivi perfect. Vor fi facute toate ajustările necesare pentru a arăta impecabil în momentul în care o îmbrăcați.
 • Este cea mai sigură variantă pentru a realiza o rochie așa cum vă doriți și cum ați visat.  

Indiferrnet de modelul ales, apeland la atelierul de creatie vestimentara Picasso rezultatul obținut va fi unul deosebit, original, aparte. Cu materielele și resursele disponibile aici, rochia poate fi la fel de spectaculoasă ca cea realizată la mari case de modă internaționale.

Pentru  a vă convinge că alegere merită, accesați site-ul Croitoriepicasso.ro și vizitati magazinul de țesături si accesorii din București!

 

 

Loading...