Uite ce să nu-i spui niciodată unui bărbat la prima întâlnire

Citeste tot despre: 

Aţi vorbit o vreme, iar acum este momentul primei întâlniri? Nu este suficient să te aranjezi şi să îmbraci o rochie sexy pentru a-i suci minţile! Important este să ştii şi cum să vorbeşti cu el, în aşa fel încât să nu-l jigneşti fără să vrei. Uite 6 lucruri pe care nu trebuie să i le spui unui bărbat la prima întâlnire.

1. Ce s-a întâmplat? De ce ai întârziat?
Adevărat, nu este un început bun ca el să întârzie la prima voastră întâlnire dar, dacă tot ai acceptat să ieşiţi împreună, acum trebuie să-ţi asumi şi riscurile. În plus, este foarte posibil să se fi ântâmplat ceva, deci încearcă să treci peste asta.

2. Locul asta e groaznic, vrei să mergem în altă parte?
Foarte urât din partea ta să spui asta despre locul în care el te-a invitat. Este posibil ca restaurantul respectiv să fie restaurantul lui preferat sau poate că s-a chinuit multă vreme înainte pentru a face o rezervare.

3. Câţi bani câştigi?
În loc să-l întrebi direct câţi bani câştigă poate că ar fi mai potrivit să-l întrebi cu ce se ocupă. Vei primi răspunsul pe loc şi-ţi vei putea face o părere şi despre cum stă el la capitolul financiar.

4. Câţi copii vrei?
Nu-l întreba una ca asta pentru că s-ar putea să-l sperii şi să nu-l mai vezi şi a doua oară. Cel puţin nu înainte de a şti exact dacă îi plac sau nu copiii, dacă are copii sau dacă îşi doreşte.

5. Nu crezi că ar trebui să mai slăbeşti? Văd că îţi cam place să mănânci!
Dacă îi spui una ca asta, s-ar putea să se simtă atât de prost încât să-i strici seara. Dacă este plinuţ, este, probabil si complexat şi îngrijorat din această cauză. Deci, nu mai pune şi tu sare pe rană. Fii politicoasă! Fii o lady!

6. Nu-mi vine să cred că eşti singur! Câte iubite ai avut până acum?
Ce vrei să-i spui, de fapt, cu asta? Că arată atât de bine, că este atât de sexy şi de atrăgător încât pur şi simplu nu-ţi imaginezi vreun motiv ca el să fie singur? Sau..poate că sugerezi faptul că ar avea vreun defect ascuns..de toatele fetele l-au părăsit.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1