Uite ce ochelari de soare se poartă în acestă vară!

CLIIMA20140519_0106_1.jpg

Anul acesta se poartă ochelarii de soare supra-dimensionaţi

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu, ci o necesitate, indiferent de sezon. Ochii trebuie protejaţi de razele ultraviolete de fiecare dată când ne expunem la soare. Dacă vrei să-ţi cumperi o pereche nouă, iată ce modele se poartă în acest anotimp. 

Ochelari cu ramă rotundă - Ochelarii cu ramă rotundă sunt un must have al sezonului şi poţi alege dintr-o gamă extrem de variată de modele, de la cele extravagante, de dimensiuni mari minimaliste, şic, până la cel retro. De asemenea, poţi alege dintr-o paletă foarte largă d culori: rame negre, albastre, roz, albe, maro, verzi etc.

Ochelari cat eye (ochi de pisică) - De inspiraţie vintage, ochelarii cu ramă ochi de pisică îţi conferă un look uşor extarvagant dar extrem de feminin. Optează pentru lentile gen oglindă sau, dacă eşti o fire clasică, alege o pereche de ochelari cu rame negre.

Ochelari cu rame XXL - Nu sunt recomandaţi femeilor care au faţa mică, însă asta nu înseamnă că nu sunt în tendinţe în acest sezon de primăvară-vară.

Ochelari cu rame groase - Cu cât mai groase, cu atât mai retro! Aceşti ochelari sunt foarte spectaculoşi şi îţi conferă un look extravagant care va atrage multe priviri admirative.

Ochelari cu rame transparente - Indiferent de forma lentilelor – rotunde, dreptunghiulare, ovale ..ramele trebuie să fie transparente. Alege nuanţe deschise precum maro, roz, bleu, argintiu etc.

Ochelari cu lentile mirror (oglindă) - Sunt un alt must have al sezonului şi te vei convinge de asta după ce vei vedea modelele în mai toate magazinele de profil. Sunt ochelari cu rame colorate, iar lentilele par confecţionate din oglindă.

Ochelari cu rame în printuri - Sunt rame colorate, printate floral, cu figuri geometrice, figuri abstracte, modele retro, extrem de creative şi inovatoare.

Ochelari cu rame accesorizate  - Ramele sunt încrustate cu pietre preţioase sau semipreţioase însă, pe de altă parte, nu putem trece cu vederea forma lor ieşită din comun. Vorbim despre rame dantelate sau accesorizate neconvenţional.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5