Sfaturi de frumusețe cu oțet de mere

Oțetul de mere te poate ajuta în rutina de frumusețe. Acest ingredient poate fi folosit pentru a preveni acneea și contribuie ca oja să se mențină pe unghii mai mult timp.

Iată toate modurile prin care oțetul de mere te poate ajuta să arăți mai bine.

Pentru o piele fină

Adaugă 100 de ml de oțet de mere în cadă de baie plină cu apă caldă, fă baie 15 minute. Această baie va ajuta la restabilirea echilibrului PH-ului pielii și va îndepărta cu succes celule moarte.

Soluție pentru ten

Amestecă o lingură de oțet de mere în două căni de apă. Umezește o dischetă demachiantă și aplică amestecul pe fața curată și uscată pentru a strânge pielea. Nu clăti! (mirosul se va risipi repede). Acizii alfa-hidroxi care se găsesc în oțetul de mere și acidul acetic va stimula circulația sângelui și va micșora porii.

Află cum poți fi mai frumoasă cu ajutorul oțetului de mere pe clickpentrufemei.ro.

Loading...

Citește și

  • Oţetul este considerat aproape un panaceu, pentru că ajută la vindecarea unui număr impresionant de boli. Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câteva dintre beneficiile lui incontestabile!

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1