Sfaturi ca să cumperi cele mai potrivite bagaje pentru călătorie

femeie_pleaca_in_vacanta_geamantan_bagaje_5-27-2008_7-17-21_pm.jpg

vacanta femeie
Aigrijă la ce bagaje iei cu tine dacă vei călători cu avionul! Companiile aeriene sunt foarte stricte!
Citeste tot despre: 

Te pregăteşti de vacantă sau de concediu? Indiferent că pleci la munte sau la mare, ai nevoie de o geanta încăpătoare pentru bagajele pe care vrei să le iei cu tine. Iată câteva sfaturi despre cum să-ţi alegi valiza potrivită.

Geanta se alege în funcţie de locul în care pleci, de numărul membrilor familiei tale dar şi de mijlocul de transport pe care îl alegi.

Pleci la munte? Cumpără un rucsac!

Ai nevoie de un rucsac încăpător pe care să-l porţi în spate. Acesta trebuie să fie confecţionat dintr-un material rezistent şi impermeabil. Nu uita că la munte te poate prinde ploaia. Nu ai vrea ca lucrurile şi hainele tale să se umezească. Când mergi în magazin la cumpărături, priveşte cu atenţie modul în care rucsacul ales de tine se închide:  feroarul trebuie să fie matalic, capsele foarte puternice iar cusăturile bine finisate. 

Pleci la mare? Ai nevoie de o geantă de umăr

Poţi folosi o geantă de mână, dar pe care să o poţi purta şi pe umăr. Caută un model colorat şi încăpător. Avanatajul unei astfel de genţi este acela că hainele se pot împături foarte bine şă fără a se şifona foaret tare. De obicei, aceste genţi de umăr prezintă buzunare exterioare. Este recomandat să cumperi geanta în funcţie de numărul membrilor familiei tale. Dacă pleci singur în concediu atunci orientează-te către un model mai mic.

În vacanţă cu maşina personală? Caută genţi de dimensiuni potrivite

Orice geantă de voiaj este binevenită. Cumpără o geantă care să încapă lejer în portbagaj! Verifică lungimea dar mai ales lăţimea portbagajului şi cumpără o geanta care să se potrivească. Aceasta nu trebuie să fie nici prea lungă, nici prea înaltă. Dacă nu ai spaţiu suficient, poţi opta pentru două modele mai mici.

Pleci cu trenul? cumpără o valiză.

Caută un rucsac sau o valiză. De obicei, în tren, spaţiul destinat bagajelor este foarte îngust. Nu vei avea loc pentru bagaje voluminoase. Dacă le vei cumpăra, vei fi obligat să le ţii ori în braţe, ori printre picioarele celorlalţi călători. Optează pentru un rucsac înalt şi îngust sau o valiză joasă.

Pleci cu avionul? Ai nevoie de un troler

Pentru o călătorie cu avionul trebuie să cumperi un troler. Acesta este cel mai bun geamanatn de voiaj pentru o astfel de călătorie. Este foarte încăpător şi  are un mare avantaj: roţiţele cu care este dotat te ajută să-l manevrezi foarte uşor mai ales pe scări.

La ce să fii atent când cumperi o geantă de voiaj

Geanta de voiaj trebuie să fie încăpătoare în aşa fel încât să intre toate hainele şi lucrurile tale şi ale familiei tale. Este obligatoriu să prezinte măcar un buzunar interior şi mai multe buzunare exterioare. Geanta de voiaj trebuie să fie fabricată dintr-un material gros, foarte rezistent, impermeabil. Cusăturile trebuie să fie foarte bine finisate iar fermoarele din metal.

 

Loading...
 
 

Citește și