Scapă de mătreață cu suc de lămâie! Iată cum!

lamaie_600x400.jpg

lamaie scalp matreata par clatire suc
Lămâile aduc beneficii și în cosmetică și îngrijire corporală.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Mătreața este o afecțiune a scalpului cauzată de o ciupercă și este caracterizată prin mâncărimi și iritație. Înainte să încerci produse scumpe din comerț, îți recomand să apelezi la trucuri 100% naturale, de multe ori mai eficiente decât formulele cu chimicale care promit rezolvarea problemei în timp record.

Cu toate că mătreața nu „se ia“, așa cum spun miturile mai vechi, medicii dermatologi sunt de părere că nu e bine să folosești ustensilele altei persoane, dacă vrei să previi apariția mătreții.

Această problemă de ordin în special estetic este favorizată în special de scăderea sistemului imunitar și de deshidratare. Din fericire, există tratamente din ingrediente naturale, care pot reface pielea scalpului și podoaba capilară.

Unul dintre leacuri este cel pe bază de suc de lămâie. De obicei, lămâile sunt folosite la aromatizarea ceaiului sau a diferitelor preparate și aduc beneficii și în cosmetică și îngrijire corporală.

Mai mult, lămâia te ajută să scapi de mătreață, decolorează petele pigmentare, albește unghiile îngălbenite și dinții și te scapă de coșuri.

Pe lângă acidul citric, acest fruct conține și calciu, magneziu, potasiu, cupru, fosfor, seleniu, sodiu şi fier, fiind unul dintre cele mai bune medicamente naturale.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să scapi de mătreață cu suc de lămâie. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1