Produsele de îngrijire pe care şi tu le foloseşti, dar care sunt complet inutile

produsele_de_ingrijire_pe_care_si_tu_le_folosesti_dar_care_sunt_complet_inutile.jpg

Produsele de îngrijire pe care şi tu le foloseşti, dar care sunt complet inutile
Produsele de îngrijire pe care şi tu le foloseşti, dar care sunt complet inutile

Foloseşti scrub, loţiune tonică şi cremă de faţă zilnic? Te-ai păcălit singură până acum! Multe dintre aceste produse de înfrumuseţare pe care orice femeie le deţine sunt complet inutile. Pe lângă faptul că te fac să cheltuieşti sume uriaşe de bani, acestea nu aduc niciun beneficiu sănătăţii. Ba dimpotrivă, folosite pe termen lung, multe ne fac mai mult rău. Iată la ce cosmetice poţi să renunţi.

Produsele de îngrijire complet inutile

Măştile de faţă

Măştile de faţă sunt un exemplu de produs de înfrumuseţare absolut inutil. De fapt, dacă simţi că ai nevoie de o mască, probabil că ceva din rutina ta zilnică de îngrijire este greşit. 

Aceste produse conferă un efect imediat de hidratare şi sunt utile atunci când te pregăteşti pentru un eveniment special, însă nu aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Loţiunile tonice

Potrivit specialiştilor, loţiunile tonice sunt considerate utile tocmai pentru că folosim produsele cosmetice nepotrivite tipului nostru de piele.

În realitate, se pare că săpunurile blânde special concepute pentru curăţarea tenului sunt mult mai utile decât loţiunile tonice pentru că nu conţin alcool, au un pH neutru şi nu usucă pielea.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ţinute la modă în 2019. Ce se poartă în sezonul primăvară-vară

Ce îşi doresc femeile în pat… dar le e ruşine să spună

Loading...

Citește și