Pregăteşte-te pentru noaptea machiajelor de groază!

Citeste tot despre: 

Poţi să arăţi îngrozitor... de bine în noaptea de Halloween. Dacă te îmbraci în ceva negru, mulat, sexy, poate chiar extravagant, şi te machiez mai îndrăzneţ, îţi vei surprinde toţi prietenii. Acum, orice este permis, poţi să şochezi, să ieşi din tipare.

Weekendul viitor toate cluburile din marile oraşe anunţă petreceri de Halloween. Dacă participi şi tu şi vrei să te distrezi, intră în jocul sărbătorii şi machiază-te corespunzător. Make-up artistul Florina Mărcuţă, soţia actorului Bebe Cotimanis şi şefa școlii de machiaj Cotimanis Show, ne spune cum se realizează un astfel de machiaj, pe care îl poţi face mai înfiorător sau mai simpatic.

 • Primul pas este aplicarea fondului de ten pe toată faţa, inclusiv pe pleoape, buze, gât şi decolteu. Nuanţa acestuia ar trebui să fie, de această dată, cu 2-3 tonuri mai deschisă, aproape spre alb. Doar aşa sunt „vampiriţele”, nu?!
 • Fardul de obraz va fi acum maro, pământiu. Evită rozul-piersicuţă care dă senzaţia de prospeţime!
 • Cearcănele, de data aceasta, nu mai e nevoie să le acoperi, ba chiar ai putea să le accentuezi.
 • La ochi, dermatograful negru şi fardurile în nuanţe de maro, negru şi roşu sunt de bază. Nu mai sunt recomandate fardurile care se întrepătrund frumos, în degradeuri, ci acum se aplică uniform. „Dacă la machiajul obişnuit foloseam fard deschis în colţul intern, pentru a da luminozitate privirii, şi accentuam colţul extern, pentru a mări vizual ochii, de această dată renunţăm la fardul deschis. Vom accentua şi colţul intern cu fard închis pentru a întuneca privirea”, explică Florina Mărcuţă.
 • Dacă până acum îţi puneai pe conjunctivă creion negru, ca să accentuezi ochiul, sau alb, ca să dai senzaţia de mărime, de data aceasta ai putea folosi un creion roşu. Poţi pune roşu şi în colţul intern, ca să dai senzaţia de ochi injectaţi.

la-ochi10-pagei-3.jpg

La ochi se folosesc farduri negre şi roşii
 • Vrei un machiaj sexy, de pisică rea? Poţi alungi vizual ochiul cu o linie groasă de creion, în colţul extern.
 • Sprâncenele vor fi şi ele mai accentuate şi mai arcuite decât în mod obişnuit. Bineînţeles, tot cu negru. Ai putea chiar să le apropii mai mult la mijloc pentru a părea mai „rea”, mai „încruntată”.
 • În ceea ce priveşte buzele, conturează-le cu un creion maro închis spre negru, aplică ruj bordeaux la colţurile buzelor, iar în interior un roşu aprins.

Cum au fost şi ce-au ajuns

cum-au-fostuntitled-1.jpg

Denisa şi Marius au ajuns “de speriat” după şedinţa de machiaj

Specialistă în efecte speciale, Florina Mărcuţă a reuşit să transforme doi oameni normali în personaje de nerecunoscut. Denisa, o fată blondă, angelică, a ajuns o vrăjitoare rea, iar Marius, un bărbat vesel şi prietenos, a devenit un vampir pe care nu ţi-ai dori să-l întâlneşti noaptea pe stradă. Dar, de Halloween, totul e permis.

Hai și tu la o ședință gratis de machiaj !

Vineri, 30 octombrie, ești invitată la party. Make-up Party. Florina Mărcuță, împreună cu echipa ei, va machia gratuit doamnele și domnișoarele aflate la Gatto Lounge din București. Poți să-ți alegi un machiaj mai îndrăzneț decât de obicei, să te transformi în Cleopatra, într-o divă sexy sau să înveți cum se realizează machiajul stil „ochi de pisică”. Petrecerea începe la ora 22.00, cu muzică bună, surprize și premii. Intrarea este liberă.

10308730_830296797008605_9207371052901888490_n.jpg

Florina Mărcuţă te machiază gratuit de Halloween
Florina Mărcuţă te machiază gratuit de Halloween

 

Loading...
 
 

Citește și

 • program de halloween

  Mai multe cluburi din Capitală vin cu un program de Halloween destul de interesant în weekendul 30-31 octombrie. Majoritatea petrecerilor au intrarea liberă, iar unele dintre ele sunt adresate chiar și copiilor, pe care nu mai este nevoie să îi lăsați acasă în aceste zile. Iată lista cu petrecerile din București

 • ornamente de halloween

  Dacă vrei să dai o petrecere de pomină la tine acasă, în weekendul 30-31 octombrie, Click! te învață cum să-ți confecționezi singur ornamente de Halloween. Decorațiunile fac parte din meniul complet al acestei sărbători, iar rezultatul este cu adevărat inedit. Casa ta va arăta de milioane și chiar nu trebuie să scoți din buzunar o avere.

 • halloween 2015

  Unele dintre cele mai mari cluburi, dar și formații de muzică românească, promit petreceri de zile mari de Halloween 2015. Românii din toată țara se vor putea distra într-unele dintre cele mai râvnite locații în cea mai înfricoșătoare noapte din an.

 • program de halloween

  Mai multe locații din țară organizează petreceri tematice și au un program de Halloween de-a dreptul special. Într-unele dintre cele mai mari orașe, tinerii se distrează cu muzică bună și costumații pe măsură în weekend-ul 29 – 31 octombrie, în perioada celei mai înfricoșătoare sărbători din an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1