Obiceiuri care îţi decolorează buzele

serious-woman_1149-1730.jpg

buze decolorare buze cafeina obiceiuri novice depigmentare
Cafeina provoacă decolorarea buzelor.
clickpentrufemei.ro

Dacă în ultima vreme ai observat că buzele tale s-au decolorat, ba chiar s-au învineţit şi nu mai sunt la fel de roz şi pline, e posibil să suferi de anumite afecţiuni sau să ai un deficit de minerale din organism. Pe lângă asta, fii atentă la anumite obiceiuri zilnice care, fără să îţi dai seama, îşi pun amprenta pe buzele tale.

Cafeina

Poate ai auzit că obiceiul de a consuma cafea zilnic duce la îngălbenirea dinţilor. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul buzelor, numai că acestea se înnegresc în timp din cauza substanţei care se regăseşte în cafea - cafeina. Pentru a le reda culoarea, ar fi indicat să renunţi o perioadă la cafea şi să te hidratezi mai mult.

Fumatul

Consecinţele negative ale fumatului se resimt nu numai la interior, ci şi la exterior. Astfel, buzele pot căpăta aspect de învineţire, fiind din ce în ce mai uscate. Indicat ar fi să reduci frecvenţa fumatului sau să renunţi la acest obicei nesănătos, dacă vrei să îţi păstrezi frumuseţea naturală. Încearcă să ai grijă de buzele tale cu un gomaj săptămânal şi să le hidratezi cu apă de trandafir. 

Descoperă ce alte obiceiuri nocive îţi decolorează buzele pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ghiceşte oamenii după forma buzelor

Trucuri pentru buze cu mai mult volum

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1