Iată cum poți arde caloriile la birou

woman-working-with-laptop_23-2147669370.jpg

sport miscare exercitii fizice birou sedentarism
Dacă jobul nu îți permite să te desparți de birou, fă la fiecare jumătate de oră exerciții simple, atunci când stai pe scaun.
clickpentrufemei.ro

Secretul care te ajută să arzi calorii chiar și atunci când ești la birou este mult mai simplu decât ai putea crede. Iar investiția e minimă, dar te ajută să obții rezultate rapid. Iată ce trebuie să faci mai exact!

 

Când vine vorba de slăbit, inamicul numărul 1 este stilul de viaţă sedentar. De asemenea, există o legătură strânsă între muncă şi stres, un alt factor care determină îngrăşarea, între grăsimile pe care vei fi mai uşor tentată să le consumi şi timpul petrecut la birou şi, nu în ultimul rând, statul pe scaun ore în şir.

Potrivit unui studiu recent publicat în Jurnalul de activitate fizică şi sănătate, 15 minute de activitate uşoară sunt suficiente pentru a preveni depunerea kilogramelor în plus. Şi poţi face exerciţii uşoare chiar şi când eşti la birou, căci oricum este indicat să nu stai ore în şir pe scaun fără să te ridici. Dacă ai posibilitatea să lucrezi în picioare, nu ezita să o faci, căci vei arde calorii în acest fel. 

Află cum poţi arde caloriile la birou pe clickpentrufemei.ro.

 

Exerciţii de făcut în faţa televizorului

Exerciţii la tine acasă

 
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1