Iată ce trebuie să știi înainte să te epilezi inghinal

epilat_plaja.jpg

epilare plaja inghinal laser piele
Hidratează mereu pielea după epilare.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Dacă pe vremuri părul pubian era considerat o dovadă de feminitate în numeroase țări din Europa, odată cu trecerea timpului, multe femei aleg să fie fine, fără un fir de păr, și în zona intimă.

Nu împrumuta aparatul de ras

Dacă alegi să scapi de părul nedorit folosind un aparat de ras, nu-l mai da altcuiva. Ginecologul Alyssa Dweck spune că „împărțirea unui aparat de ras cu cineva care ar putea avea herpes sau un alt tip de infecție poate crește riscul de a te alege cu o infecție“.

Folosește un aparat nou de ras la fiecare epilare

Din moment ce pielea din zona intimă este foarte sensibilă, riști să te iriți dacă folosești același instrument de fiecare dată când teepilezi. În plus, este posibil să te și tai.

Utilizează întotdeauna spumă de ras sau săpun

Nu te epila niciodată pe pielea uscată! Altfel, te vei alege cu iritații. Pentru a îndepărta părul pubian apelează la o spumă de ras sau la un săpun. Acestea împiedică iritarea pileii, prin frecarea aparatul de ras de țesut.

Află tot ce trebuie să știi înainte să te epilezi inghinal pe clickpentrufemei.ro. 

 

Uite de ce să ții cont când folosești ca metodă de epilat lama de ras!
Secrete pentru picioare frumoase

 

Loading...
 
 

Citește și

  • femeie dieta minune regim alimentar

    Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

  • Cine nu-şi doreşte să aibă o piele fină şi nişte picioare sexy, pe care toată lumea să le admire? Dacă problema ta este părul nedorit de pe corp, iată câteva metode sigure pentru o piele aşa cum ţi-ai dorit.

  • Pentru a te bucura de o piele netedă, ca de bebeluş, trebuie să treci şi prin câteva încercări. Cheia reuşitei? Acordă timp şi răbdare înainte de epilare, pentru ca experiența să nu te lase fără glas. Un pic de pregătire nu strică, mai ales că poţi îmbunătăți chiar şi rezultatele.

  • „Burta de bere” nu se lasă învinsă cu “apă plată cu lămâie.” Pentru că, atunci când vine vorba de obezitate, spre deosebire de femei, noi, bărbaţii, avem o atitudine defensivă, abordând diferitele metode de slăbit, cu acelasi entuziasm cu care am privi un film romantic la televizor. Sau  campionatul mondial de patinaj artistic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1