Iată ce spune părul tău despre sănătate

tipa-par_600x400.jpg

par sanatate dieta anticonceptionale stralucire
Strălucirea părului poate fi influenţată de dieta zilnică.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Structura firului de păr poate să dezvăluie multe despre starea ta de sănătate. Mai mult, căderea masivă a părului ar trebui să te alarmeze, așa că te invit să afli ce se poate întâmpla în corpul tău, în funcție de cum arată podoaba capilară.

Sunt unele semne care țin strict de aspect, cum sunt firele tocite și uscate, cauzate de decolorări repetate și de folosirea aparatelor pentru coafat, cel mai adesea fără protecție termică. Însă există și semne care țin de starea de sănătate în general și nu de obiceiurile greșite pe care le-ai împrumutat în ritualul de îngrijire și înfrumusețare.

Dacă este gras

Ai început de curând să iei pastile anticoncepționale? Sau ai intrerupt ori ai schimbat contraceptivele? Acestea pot influența aspectul părului și al pielii, de aceea îți poți simți firele de păr mai încărcate de grăsime decât de obicei.

Trebuie să discuți cu medicul despre schimbarea pilulelor în unele cu o combinație mai scăzută de estrogen. Înte timp, schimbă și șamponul obișnuit cu unul care are în el o cantitate mică de acid acetilsalicilic.

Află ce se poate întâmpla în corpul tău, în funcție de cum arată părul pe clickpentrufemei.ro. 

 

Așa îți repari părul deteriorat de mare și soare!
Remedii contra căderii părului

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1