Feng shui. Cum îți cureți locuința de energii negative

Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. S-ar părea că de vină sunt energiile negative care, odată acumulate în spaţiul în care trăieşti, îţi afectează complet starea de spirit. Pentru a scăpa de tot ce aduce ghinion, ai la îndemână câteva trucuri utile!

Cum îți cureți locuința de energii negative

Un spaţiu luminos 

Evită culori închise pe pereţi, mobilă sau excesul de ornamente şi decoraţiuni colorate. Lumina este un factor care îmbunătăţeşte considerabil starea de spirit, aşa că lasă cât mai multă să intre înăuntru. Dacă lumina naturală nu este suficientă, optează pentru cât mai multe corpuri de iluminat în fiecare cameră. 

Rearanjează mobila

Schimbarea e grea - dar poate fi benefică! Daca locuinţa ta îţi inspiră monotonie, rutină, o bună metodă de a o reîmprospăta este rearanjarea mobilierului. O simplă rearanjare a scaunelor sau modificarea unei întregi camere va avea un impact semnificativ asupra esteticii şi atmosferei. 

Afla continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Cum încui ușa cu o furculiță VIDEO

Canapeaua ta va arăta ca nouă, în doar câteva minute. Soluția din 4 ingrediente ce face minuni

Loading...

Citește și

  • E un spaţiu al relaxării, al încărcării cu energie şi al regăsirii cu partenerul tău. Dar poate fi şi o sursă de disconfort, asta dacă laşi la voia întâmplării amenajarea lui într-un mod armonios.

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?