Dieta dulce-acrișoară cu vișine

Te-ai străduit să slăbești acele kilograme în plus pe care cântarul se încăpățânează să ți le arate, dar eforturile tale nu au dat niciun rezultat? Încearcă dieta cu vișine!

Vișinele sunt fructele vedetă ale verii și sunt recomandate de către medicii nutriționiști, deoarece au puține calorii, mai exact fiecare vișină are în jur de 4-5 calorii. Consumate constant, acestea te ajută să scapi de kilogramele în plus, fără să pierzi din masa musculară, ci doar din depozitele de grăsime.

Această dietă însă nu este recomandată persoanelor care suferă de ulcer, de gastrită, de diabet sau de sindromul colonului iritabil.

Ziua 1

Mic dejun: 1 ou fiert, o roșie, 2 felii de brânză, o ceașcă de cafea sau ceai verde neîndulcit.

Gustare: o cupă de vișine

Prânz: o salată de ton

Gustare: o cupă de vișine

Cină:  ciorbă de legume

Ziua 2

Mic dejun: iaurt degresat cu fulgi de ovăz, ceai verde sau cafea

Gustare: un bol de vișine

Prânz : pește la grătar cu salată de crudități

Gustare: un bol de vișine

Cină: cartofi la cuptor cu rozmarin

Află de pe clickpentrufemei meniul pentru celelalte zile.

Loading...

Citește și

  • Chiar dacă sunt mai acrişoare decât rudele lor, cireşele, vişinele sunt printre cele mai apreciate fructe de sezon. Specialiştii ne sfătuiesc să ne bucurăm din plin de benficiile lor.

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1