Dieta cu ulei de cocos te ajută să slăbești sănătos

nuca_de_cocos_click.jpg

dieta ulei cocos slabit sanatate
Cu dieta cu ulei de cocos slăbești vizibil din prima lună.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În general, uleiul de cocos este recomandat în tratamentele de frumusețe și în regimurile alimentare sănătoase. Cu toate astea, unul dintre cele mai mari beneficii ale uleiului este că te ajută să slăbești.

Uleiul de cocos conține grăsimi saturate și este unul dintre uleiurile vegetale care nu se depun în organism, ceea ce înseamnă că este sigur pentru silueta ta. Un alt plus este acela că are punctul de ardere ridicat, de aceea este recomandat și la prepararea mâncărurilor (tocănițe, cartofi la cuptor, friptură). Acesta se găsește atât în formă lichidă, cât și solidă, în funcție de temperatura la care este ținut.

Beneficiile uleiului de cocos

Consumat simplu sau în alte preparate, uleiul de cocos reduce riscul de boli cardiovasculare și de a dezvolta cancer. În plus, acesta ajută la absorbția mineralelor în organism, reduce nivelul de colesterol rău, crește nivelul colesterolului bun și protejează ficatul.

Este indicată cura cu ulei de cocos în sezonul rece, datorită faptului că ajută și la creșterea imunității, în timp ce reduce apetitul. Totodată, ajută la accelerarea arderii grăsimilor.

Află cum să slăbeşti vizibil cu dieta cu ulei de cocos pe clickpentrufemei.ro. 

 

Slăbește 3 kg în 7 zile cu dieta cu cartofi
Dieta cu grapefrut. Slăbește peste 6 kg în 12 zile

 

Loading...

Citește și

  • Cum vara îţi oferă o mulţime de legume proaspete, îţi propunem o dietă inedită, care te ajută să scapi de 2 kg în 7 zile. Această dietă se bazează pe supe răcoroase, pline de vitamine.

  • Ceea ce mâncăm influenţează, în mare măsură, starea podoabei capilare. Iată de ce este este important să ştim ce alimente să nu ne lipsească din dietă dacă vrem să prevenim probleme precum căderea părului.