Dieta cu cartofi durează 3 zile, iar rezultatele sunt uimitoare. Află schema de alimentaţie!

dieta-cu-cartofi.png

Dieta cu cartofi durează 3 zile, iar rezultatele sunt uimitoare. Află schema de alimentaţie!
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Dacă vrei să slăbeşti rapid câteva kilograme bune, dieta cu cartofi poate fi utilă în cazul tău. Nutriţioniştii susţin că rezultatele apar îndată dacă organismul femeii reacţionează corespunzător. Tot ce trebuie să faci este să urmezi schema de alimentaţie.

Găseşti, mai jos, meniul pentru cele trei zile de dietă. Potrivit a1.ro, acesta poate fi divers, în funcţie de preferinţele tale. Totul este să respecţi mesele principale şi să alegi alimente din aceeaşi categorie.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Ultima dorinţă a marii actriţe Tamara Buciuceanu! Ce le-a cerut rudelor pe patul de spital, înainte de a se stinge din viaţă

Scandal uriaş după nunta Teodorei Becali! Motivul pentru care părinţii mirelui s-au supărat pe socrul mic

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • "Blonda lui Bote" nu e, de fapt, blondă. Ba chiar regretă că s-a vopsit în această nuanţă. Spune că "a fost doar un moft". Şi ar prefera să i se spună: "Bianca Drăguşanu, iubita lui Cătălin Botezatu". La anul vrea să-şi dăruiască, de ziua ei, o casă.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1