Cum poți întineri cu 10 ani într-o oră

ten.jpg

antiimbatranire, antiageing
În timp, fața își pierde conturul și prospețimea de la 20 de ani
Citeste tot despre: 

Medicina a găsit soluția întoarcerii în timp. Nu implică bisturiu, lasere și transformări complicate, ci doar o injecție cu o substanță naturală, luată din propriul corp, în urma căreia dispar riduri, se reconturează fața.

Dacă până în 40 de ani principala preocupare este de a estompa/întârzia apariția ridurilor și de a păstra textura pielii uniformă, după această vârstă, atât femeile, cât și bărbații, se confruntă cu pierderea volumului la nivelul feței. Pomeții proeminenți de altădată se aplatizează, bărbia cade, cearcănele și ridurile se adâncesc. În procesul natural de îmbătrânire, aspectul feței este subțiat, grăsimea structurală de sub piele dispare sau alunecă din cauza gravitației. „Când totul o ia la vale, apelam la tehnici care mai de care mai spectaculoase – acid hialuronic, botox, mezoterapii, lifting cu fire sau chirurgical. Mai există o soluție, o intervenție minim invazivă ce nu implică niciun fel de cicatrici, nici la locul colectării, nici în zona de corecție - transferul de grasime”, spune Florin Juravle, medic chirurg-estetician.

mvi_9110.00_09_41_20.still005.jpg

Pregătirea pentru intervenție
Pregătirea pentru intervenție

Astfel, „cu materialul clientului” și mâna fină a specialistului, se pot face minuni. În nici o oră, cât durează intervenția (cu tot cu pregătiri), fără traume, întorci timpul înapoi cu 10 – 15 ani. „Vorbim despre o metodă naturală, extrem de benefică datorită rezultatelor pe termen lung (cel puțin 5 ani poți uita de injecțiile cu acid hialuronic și cu alte substanțe de umplere), o metodă care nu dă greș pentru că nu există riscul ca organismul să nu accepte grăsimea. Intervenția se efectuează în mediu steril, bloc operator sau cabinet specializat”, mai spune specialistul.

Intervenția presupune două etape:

- Extragerea grăsimii cu o canulă subțire din locurile unde aceasta există în exces – șolduri, abdomen, fese. Totul se face cu anestezie locală. În urma procesului de centrifugare, grăsimea se transformă într-un gel care poate fi introdus în zonele cu probleme – pomeți, bărbie, cearcăne, riduri nazolabiale.

- Umplerea zonelor fără volum cu grăsime proprie centrifugată. Și această etapă se face tot sub anestezie locală.

„Efectul este imediat vizibil, grăsimea se așează în circa 3 săptămâni și se resoarbe lent până la cinci luni. În mod normal, aproximativ o treime din cantitatea introdusă dispare. După această perioadă, în cazul în care observăm vreo diferență între zonele tratate, putem apela la un retuș. Retușul se face fie cu grăsime, fie cu substanțe de umplere”, explica Florin Juravle. Metoda aceasta poate fi folosită și în tratarea altor regiuni ale corpului – fese, gambe, sâni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1