Ce semnifică florile pe care ți le dăruiește el

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un bărbat îți dăruiește flori în primul rând să te facă să zâmbești, însă florile pe care le primești de la el sunt și un mod prin care îți transmite un mesaj. Iată care poate fi acesta.

Trandafirii roşii

Ei bine, dacă ai primit un trandafir roșu sau un întreg buchet cu aceste flori, ești o norocoasă, căci aceste flori sunt simbolul dragostei adevărate. Așadar, dacă ți-i dă în dar, înseamnă că te iubeşte cu adevărat

Dalii

Delicate și frumoase: așa sunt daliile. Dacă ţi le dă în dar semnifică: „nu-ţi pot vedea frumuseţea interioară, fiindcă îţi este frică să mi te destăinui”. Este semn că ar vrea să te cunoască mai bine.

Orhidee

Simbolizează rafinamentul și finețea. Un bărbat careți dăruiește astfel de flori spune despre el că este un tip pretenţios și atent la detalii, lucru pe care-l cere şi de la tine.

Maci galbeni

Simbolizează succesul. Dacă ţi-i oferă, arată faptul că este materialist şi că are nevoie de o parteneră stabilă financiar.

Garoafe roz

Simbolizează iubirea părintească, liniștea interioară. Un buchet de garfoae roz primit de la un reprezentant al sexului tare poate arăta faptul că este un bărbat mămos, care are nevoie de multă afecţiune din partea ta.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Aveţi grijă ce plante aduceţi în casă, dacă aveţi câini sau pisici! Atrase de miros, de culoare sau pur şi simplu în joacă, animalele de companie pot gusta din ele. Riscă probleme digestive, dificultăţi de respiraţie, vomă sau reacţii alergice.

  • Gata cu cremele şi sprayurile de corp! Dacă vrei să nu te mai muşte ţânţarii e suficient să-ţi cumperi o floare, pe care să o pui în casă sau în curte. Se numeşte „Ţânţărică", o plantă verde, curgătoare, deloc pretenţioasă. Mirosul ei îi înnebuneşte pe bâzâitori şi nu se mai încumetă se apropie de tine.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul