Bombe calorice pe care le consumăm des

dulce.jpg

bombe calorice dulce ciocolata fructe uscate popcorn
Fructele uscate au un conținut ridicat de zahăr.
www.clickpentrufemei.ro

Nutriționiștii ne recomandă să consumăm câte două gustări pe zi între mese. Întrucât aceste mici răsfățuri îți afectează de cele mai multe ori silueta, este important să știi care sunt bombele calorice pe care le consumăm frecvent.

Pentru ca aceste gustări aparent sănătoase să nu aibă urmări neplăcute asupra sănătății și a siluetei, trebuie consumate cu măsură.

Ciocolata neagră cu 70% cacao

Toată lumea crede că ciocolata albă este cea mai bogată în calorii. Specialiștii spun însă că ciocolata neagră cu 70% cacao sau mai mult are o greutate calorică mare, din cauza untului de cacao care se găsește în compoziția ei. Totodată, ciocolata cu lapte și ciocolata albă nu sunt cu mult în urmă celei negre cu 70% cacao. 100 de grame de ciocolată neagră conțin 560 de calorii.

Palmieri cu zahăr

Aceste prăjiturele în formă de palmier au o aromă delicată, caramelizată și-ți satisfac nevoia de dulce. Însă, sunt adevărate bombe calorice: 100 de grame au 520 calorii. Cu alte cuvinte, sunt ușor de preparat, dar greu de digerat.

Fructe uscate

Caisele și prunele uscate sunt consumate cu iaurt sau folosite în fel și fel de deserturi. Singurul dezavantaj al acestor fructe uscate este conținutul lor ridicat de zahăr, ceea ce duce la 500 de calorii la 100 de grame.

Află care sunt bombele calorice pe care le consumăm frecvent pe clickpentrufemei.ro. 

Loading...
 
 

Citește și