Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

bijuterii_la_moda_in_2019._scoici_perle_si_coliere_supradimensionate.jpg

Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate
Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

Bijuteriile la modă în 2019 sunt mari, emană forţă, dar şi creativitate. În acest an se poartă cerceii şi colierele surpadimensionate şi brătările ce ies în evidenţă. La mare căutare sunt însă şi scoicile sau perlele. Aşadar, femeia anului 2019 este una singură pe ea, care nu se teme să-şi arate latura îndrăzneaţă purtând bijuterii neobişnuite.

Bijuterii la modă în 2019

1. Cerceii supradimensionaţi

Sezonul acesta cerceii au reveni în centrul atenţiei. Se poartă cerceii ca element central al ţinutei, cercei mari, statement, din materiale surprinzătoare, cercei hand made, coloraţi, surprinzători. Partea bună în acest caz este că există cercei potriviţi pentru orice timp de formă a feţei.

Esenţial este ca, atunci când mergeţi la shopping, să nu vă fie teamă să încercaţi şi cerceii neobişnuiţi, care ies din comun. Aţi putea fi surprinse de efectul stylish pe care îl pot aduce unei ţinute office care are mare nevoie de un twist artsy ca să nu pară plictisitoare.

2. Cercei diferiţi

Ei bine, acest artificiu stilistic poate arată într-adevăr chic la o ţinută corespunzătoare. Pe de-o parte, chiar dacă nu este un trend nou, acesta poate părea mult mai modern decât optarea pentru o simplă pereche de cercei simetrici supradimensionaţi.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ce înseamnă când ai gust acru în gură. Cauze şi tratament

Aşa scapi uşor de burtă. Cinci exerciţii simple pentru proaspetele mămici

 

Loading...

Citește și

  • Frumuseţea Annei lesko este preţioasă, iar de acest lucru s-au convins şi reprezentanţii unui brand de bijuterii extrem de cunoscut. Basarabeanca noastră s-a transformat în Anna Karenina pentru catalogul de accesorii şi a luat 8.000 de euro! Este singură, dar fericită!

  • Alina (27 de ani) şi Cristi Borcea (41 de ani) şi-au creştinat fiul în vârstă de trei luni, George Alexandru. Evenimentul a avut loc ieri, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Bucureşti. La slujba religioasă, soţia fostului şef al echipei Dinamo a strălucit la propriu, căci a purtat bijuterii în valoare de 40.000 €.

  • Bunurile, care-i fuseseră furate vedetei din locuinţa sa din Los Angeles, au fost estimate la aproximativ un milion şi jumătate de euro.