Beneficiile fațetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif

beautiful-71493_1280.jpg

dantura fatete pacienti estetica stomatologie
Beneficiile fațetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un zâmbet frumos este cartea de vizită a fiecărui om, dar, din păcate, obiceiurile alimentare, moștenirea genetică și stilul de viață pot afecta calitatea și aspectul dinților în timp. Fațetele dentare te pot ajuta să obții un zâmbet perfect, dar și sănătos. Doctorul Jona Yosif te ajută să descoperi dacă sunt potrivite pentru tine!

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este cea mai non-invazivă ramură a stomatologiei cu ajutorul căreia se poate schimba radical zâmbetul pacientului. Dacă înainte se sacrifica foarte mult din structura smalțului, lucrurile au evoluat între timp, în prezent structura dintelui fiind protejată. În ultimii ani, odată cu apariția materialelor inovatoare s-a creat o adevărată revoluție în stomatologie. Cel mai interesant lucru este acela că au devenit foarte biocompatibile acolo unde corpul nostru acceptă. De exemplu, după cimentarea și finisarea fațetelor din ceramică presată E-max, gingiile au tendința să acopere fațetele, creând astfel un aspect de dinte natural, acoperit de gingie.

 

Pacienții își pot alege fațetele?

Da, în funcție de ceea ce își doresc și de ceea ce au nevoie. Sunt multe variante de fațete dentare pe piața mondială, de la fațete din compozit până la cele din ceramică, de la Veneers, U-veneers 3 N-veneers, până la lumineers. Există totodată și o mulțime de variante de culori, de la alb imaculat, până la cea mai naturală nuanță de dinte, chiar și cea mai închisă.

 

Află mai multe despre fațete pe clickpentrufemei.ro

 

 

Ce să mănânci pentru o dantură sănătoasă

 

Alimente care distrug dantura

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5