Ai coșuri pe față? Iată de ce boli suferi!

tipa_oglinda_600x400.jpg

cosuri probleme de sanatate acnee obraji
Coşuri pe maxilar şi pe gât = hormonii o iau razna
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Corpul este format dintr-o serie de conexiuni, iar erupţiile de pe chip pot dezvălui, de multe ori, probleme serioase de sănătate, aşa că nu ar trebui să le ignori. Cel puţin asta susţin chinezii.

Următoarele zone ale feţei pot indica probleme de sănătate mult mai grave. Aruncă o privire la harta chinezească de mai jos şi vezi ce poate până acum ai ignorat.

Coşurile dintre sprâncene = probleme la ficat

Dacă ţi-au apărut coşuri între sprâncene este posibil ca ficatul tău să aibă o problemă în eliminarea toxinelor. Poate ai mâncat prea multă carne sau produse lactate sau un aliment la care eşti alergică. Soluţia este relativ simplă. Consumă doar alimente sănătoase, inclusiv fructe şi legume organice. Ia o gură de aer curat... sau mai multe, fă cât mai multe plimbări rapide și practică yoga.

Erupţii pe linia sprâncenelor = rinichii sunt în pericol

Coşurile din această zonă îţi pot indica faptul că deshidratarea îţi afectează rinichii. Există unele lucruri care cauzează deshidratarea, precum fumatul, alcoolul, consumul de sare și lipsa consumului de apă. Bea multă apă, stai departe de dulciuri și de cofeină și alcool. De asemenea, treci de la sarea de masă la sarea de mare.

Află pe clickpentrufemei.ro ce probleme de sănătate îți dezvăluie coșurile de pe față.

 

Loading...

Citește și

  • Acneea este o afecţiune care apare deseori în cazul adolescentelor, însă poate apărea şi la femeile de peste 25-30 de ani.

  • Poluarea, stresul zilnic şi dezechilibrele hormonale fac ca acneea să apară nu doar în adolescenţă, ci şi mult după ce pubertatea s-a încheiat. Iată câteva reguli pentru a avea un ten minunat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1