Află ce culori se poartă toamna aceasta!

Pentru toamna aceasta designerii ne îndeamnă să fim îndrăzneţe şi să punem accentul pe feminitate, înainte de toate.  Trendurile ce ţin de cromatică sunt variate, deci vezi ce ţi se potriveşte şi apoi dă o raită prin magazine.

Culori stinse

Trebuie să reţii că pe perioada toamnei şi a iernii culorile nu trebuie să fie la fel de vibrante, pe cît erau în vară. Asta în nici un caz nu presupune să te întorci la negru, gri şi maro! Poţi alege orice culoare, atîta timp cât este modestă şi în nici un caz “ţipătoare”. O altă variantă potrivită sunt tonurile de lavandă, pepene galben sau miere. Hainele în culori “moi” sunt şic şi elegante, plus că oferă o notă sexy ţinutei, fără vreo urmă de agresivitate!

Nuanţe “picante”

Dacă eşti de părere că pastelurile sunt plictisitoare, poţi recurge la o altă tendinţă a sezonului - detaliile luminoase. Poartă accesorii (eşarfe, pălării sau genţi), probează o pereche de pantofi, cu inserţii cromatice deosebite, vibrante, care să devină punctul central al ţinutei tale.  Păstrează totuşi o notă rezervată, pentru a nu cădea în extremă. Încearcă magenta, cărămiziu sau orice altă culoare pe care o preferi.

Roşu burgund

Dacă vrei să porţi ceva colorat, însă portocaliul, galbenul-lămâie saumagenta sunt un pic cam mult pentru tine, încearcă ceva vişiniu. Arată bine pe aproape oricine şi înnobilează ţinuta. Este o culoare luxoasă şi sub nici o formă nu vei da greş cu ea!

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1