7 trucuri care te ajută să scapi de insomnie. Nu ţine niciodată telefonul pe noptieră

insomnie.png

7 trucuri care te ajută să scapi de insomnie. Nu ţine niciodată telefonul pe noptieră
Sursa foto: Facebook

Insomnia a devenit o boală a secolului şi specialiştii susţin că se manifestă în strânsă legătură cu stresul. Aşa se face că cei mai mulţi dintre cei care se plâng că nu reuşesc să adormă seara au numeroase griji pe cap, sarcini de dus la îndeplinit, probleme cotidiene sau de sănătate.

Pentru a scăpa de insomnia, înainte de orice trebuie să te asiguri că îţi creezi un spaţiu de odihnă confortabil. Şi nu este singurul secret. Iată 7 trucuri susţine de ştiinţă, prin care poţi înlătura lipsa somnului:

Fă-te confortabil

Asigură-te că patul tău este comod. Schimbă perini, aşternuturi şi pilote. Investeş-te într-o salte de calitate. Patul este locul în care petreci opt ore din zi şi este recomandat să nu faci compromisuri pentru calitatea somnului tău, scrie virale.ro.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Ilie Năstase, părăsit şi de a cincea nevastă! Ioana s-a mutat în chirie şi nu mai vrea să audă de el
Anamaria Prodan renunţă la televiziune! De ce a plecat la ”Gospodar fără pereche”: ”Nu pot să rup legătura cu familia!”

Loading...

Citește și

  • Nopţile călduroase vă „fură” somnul? Atenţie! Odihna este foarte importantă. Specialiştii vă recomandă 3 ceaiuri liniştitoare care-l aduc pe Moş Ene în fiecare seară.

  • Primăvara e timpul să profităm din plin de plantele medicale de sezon pentru a combate diferite afecţiuni. Una dintre ele e ciuboţica-cucului, renumită pentru proprietăţile vindecătoare, potrivit numărului din mai al revistei Click! Sănătate.

  • Un somn odihnitor redă energia organismului, atât de necesară pentru activităţile de a doua zi. Dar ce te faci dacă trece noaptea şi nu reuşeşti să pui geană pe geană? Iată câteva tratamente naturiste care te ajută să depăşeşti momentele de insomnie!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1