6 costume de baie care-ţi subţiază talia

costum-de-baie1.jpg

Costum de baie
Costum de baie din două piese
Citeste tot despre: 

Vara nu te-a prins tocmai în cea mai bună formă şi nu ai scăpat de kilogramele acumulate peste an? Există soluţii pentru a ascunde orice „defect” pe care îl are silueta ta.

Cele care cred că femeile plinuţe sau grăsuţe nu au voie să-şi afişeze şunculiţele la piscină, greşesc. Pielea bronzată arată foarte bine chiar dacă ai câteva kilograme în plus. Cheia stă în purtarea costumului de baie potrivit. Serialul Click! sare în ajutorul tău şi te ajută să alegi modelul perfect, care îţi ascunde zonele cu probleme şi în acelaşi timp te face să arăţi senzaţional.

Costume de baie din două piese. Alege sutienul mai plin şi slipul stil pantalon scurt. Poţi purta cu succes costume de baie cu bustieră, cu condiţia să nu fie foarte strâmte. Cele mai avantajoase modele sunt cele cu linii verticale.

Costume de baie întregi. Ascund defectele şi modelează talia. În plus, dacă sunt accesorizate cu o eşarfă prinsă peste şolduri, efectul este unul de succes. E recomandat să le eviţi însă pe cele cu spatele foarte decupat.

Costume de baie cu decolteu adânc. De preferat, e să alegi unul cu decolteu în V. Specialiştii le recomandă pe cele cu tăieturi sau linii orizontale în jurul taliei pentru a crea iluzia optică de talie subţire.

Costume de baie închise la culoare. Sunt întotdeauna de preferat celor pastel. Încearcă şi un costum de baie cu paneluri de culoare închise pe lateral şi cu imprimeu floral pe mijloc.

Costume de baie întregi cu curea şi secţionate cromatic. Aceste model ajută la accentuarea taliei şi la subţierea ei, atât datorită curelei, cât şi a secţiunilor din două culori.

 

loading...
Loading...