5 sfaturi pentru o manichiură perfectă

Citeste tot despre: 

Nu e nevoie să mergi de fiecare dată la salon pentru a avea o manichiură impecabilă. Poţi să ţi-o faci singură, acasă. Pentru aceasta, trebuie să urmezi câteva sfaturi de la specialiştii brandului de oje Jessica, utile atât pentru sănătatea unghiei, cât şi pentru o cât mai mare rezistenţă a ojei.

1. Cuticulele se pot îndepărta cu un beţişor de lemn sau cu o forfecuţă sau cleştişor. Nu insista prea adânc pentru că te poţi răni. Folosind un ulei de hidratare şi o cremă specială de îngrijire a cuticulelor, ele nu vor mai creşte la fel de riguroase.

2. Unghiera se foloseşte doar la scurtarea unghiei. Forma dorită se va da cu o pilă. Dacă unghiile sunt fragile şi se rup uşor, pileşte-le doar într-un singur sens, nu dus-întors.

3. Nu uita de bază. Fără ea, oja aplicată direct pe unghie o îngălbeneşte şi o pigmentează. Pentru a acţiona cât mai bine asupra unghiei, orice fel de tratament se aplică în două straturi. Primul strat intră în patul unghial, iar cel de-al doilea netezeşte unghia şi o pregăteşte pentru aplicarea lacului.

4. Pentru ca oja să reziste cât mai mult, unghia trebuie "sigilată". Asta înseamnă că fiecare strat de lac protector (bază), ojă şi top trebuie aplicat şi pe vârful unghiei, şi puţin în partea interioară. În felul acesta, oja nu va mai sări de pe unghii.

CLIIMA20130125_0014_1.jpg

oja, manichiura

5. Lacul de unghii nu se aplică niciodată în apropierea cuticulei deoarece poate forma goluri de aer şi se cojeste apoi mult mai uşor.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1