5 reţete de măşti de faţă cu argilă

retete-de-masti-de-fata-cu-argila.jpg

retete de masti de fata cu argila
Reţete de măşti de faţă cu argilă: Au numeroase beneficii pentru sănătate şi frumuseţe
foto: clicksănătate.ro

Masca cu argilă este foarte utilă dacă vrem să avem un ten curat, sănătos şi îngrjit. Click! îţi prezintă 5 reţete de măşti de faţă cu argilă, uşor de preparat, pentru orice timp de ten ca să arăţi şi să te simţi frumoasă zi de zi.

Argila pote fi albă, galbenă, roşie, verde sau gri, fiecare dobândind culoarea în funcţie de mediul de provenienţă şi a subtanţelor pe care le conţine. Vă arătăm mai jos 5 reţete de măşti de faţă cu argilă, care au un conţinut ridicat de minerale şi oligoelemente benefice tenului tău.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Pentru tenul gras

Amestecă 2 linguri de argilă verde cu 2 linguri de ulei de nuci şi cu puţină apă, până obţii o pastă. Lasă masca să acţioneze 10 minute. Aceasta este una dintre reţete de măşti de faţă cu argilă.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Pentru pielea uscată

Se amestecă 2 linguri cu ulei de morcovi, cu 4 linguri cu argilă albă şi cu puţină apă. Şi tenul uscat are nevoie de hidratare, deci e bine să ştim despre cele 5 reţete de măşti de faţă cu argilă.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Pentru tenul ridat

Zdrobeşte o jumătate de banană, peste care pui 2 linguri cu argilă albă. Dacă pasta este prea consistentă, adaugă puţină apă de trandafiri. Şi aceasta se încadrează în categoria reţete de măşti de faţă cu argilă.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Pentru tenul mixt

Peste un gălbenuş se adaugă o lingură cu argilă albă şi o lingură cu brânză de vaci proaspătă.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Pentru o piele hidratantă

Şi ultima dintre reţete de măşti de faţă cu argilă se prepară astfel: Amestecă 2 lingură de argilă albă cu 2 linguriţe de ulei de migdale dulci şi cu 1 lingură de iaurt.

Reţete de măşti de faţă cu argilă: Soluţie contra coşurilor şi acneei

Pentru cine nu ştie totul despre reţete de măşti de faţă cu argilă, acestea accelerează vindecarea coşurilor, graţie proprietăţilor antiseptice şi cicatrizante. Contra acneei, poţi prepara o mască pentru care ai nevoie de argilă verde (o lingură), care se diluează într-o cănuţă cu ceai de muşeţel, peste care se adaugă 2 picături de ulei esenţial de lavandă. Masca se lasă să acţioneze 15 minute şi se foloseşte o dată pe săptămână.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1