5 motive greșite pentru care să-ți dorești un copil

bebelus_si_mama.jpg

mama bebelus ceas biologic parinti casnicie
A fi mamă reprezintă un dar deosebit de la Dumnezeu, însă atunci când alegi să faci acest pas este să se întâmple în momentul în care ești cu adevărat pregătită.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Poate că ai vârsta potrivită pentru a face un copil, ești și într-o relație stabilă dar, cumva, ceasul tău biologic nu a sunat. Aproape toate prietenele tale se pregătesc să devină mămici, părinții îți spun că ar fi timpul să aibă un nepoțel și, fără să-ți dai seama, te simți cumva obligată de societate să devii mamă.

Ai vârsta potrivită

Nu îți spunem noi, ci societatea. În jurul tău, dacă femeile nu au încă un copil, își doresc cu ardoare fiindcă multe dintre ele spun că au vârsta potrivită. Însă fie că ai 20, 30 sau 40 de ani, dacă simți că nu este momentul tău pentru a deveni mamă, atunci așteaptă-l. Dacă prietena ta s-a simțit pregătită să aibă un copil la 20 de ani, nu-i nimic greșit ca tu să ai un copil la 30.

Iubești bebelușii

Adori copiii, mai ales atunci când sunt mici și îți spui mereu că ai vrea să ai un bebeluș fiindcă îi adori când sunt mici. Ei bine, să ai un copil presupune mult mai mult decât drăgălășenie Va trebui să crești un bebeluș doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Descoperă care sunt motivele greșite pentru care să-ți dorești un copil pe clickpentrufemei.ro

 

Cum îţi anunţi şeful că eşti însărcinată

Sfânta Macrina îi ajută pe copii

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1