5 întrebări pe care partenerul evită să ţi le adreseze

cuplu_trist.jpg

cuplu iubire partener intrebari nevoi
Comunicarea dă tonul în relație și dacă vrei să o îmbunătățeși, e important să acorzi atenție și celor mai greu de exprimat gânduri ale partenerului tău.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

O relaţie se bazează pe comunicare. Dacă partenerul tău e timid şi introvertit, lucrurile frumoase se pot schimba peste noapte. De multe ori, poate el şi-ar dori să discute anumite subiecte cu tine, însă îi este ruşine şi teamă de ceea ce vei crede despre el. Află câteva din întrebările pe care unii bărbaţi evită să le adreseze iubitelor lor.

Te satisfac în pat?

Nevoile sexuale nu ar trebui să fie un subiect tabu, indiferent dacă vă întâlniţi doar de câteva luni sau de ani întregi. E nevoie să discutaţi despre dorinţele voastre şi să spuneţi clar ce vă place şi ce nu când vine vorba de amor. De multe ori, bărbatul nu vrea să îţi adreseze această întrebare, deoarece îi este teamă de răspunsul tău, mai ales dacă este o fire mai sensibilă sau nu are o stimă de sine crescută. Dacă îi arăţi că nu eşti mulţumită, s-ar putea să îi produci un blocaj sexual care cu greu poate fi depăşit.

Sunt mai bun decât fostul?

O altă întrebare ciudată este cea referitoare la trecutul amoros. Când eşti într-o relaţie, să vorbeşti despre foştii şi fostele nu este un lucru tocmai plăcut, mai ales pentru bărbaţi, care sunt mai posesivi din fire decât femeile. Un bărbat nu va suporta să ştie că a existat altul mai bun înaintea lui sau că încă te mai gândeşti la el. De aceea, se va feri să îţi adreseze întrebări legate de trecutul tău amoros.

Descoperă care sunt cele 5 întrebări pe care partenerul evită să ți le adreseze pe clickpentrufemei.ro

 

ABC-ul vieţii de cuplu

5 trucuri pentru o relaţie mai bună

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1