3 măști cu argilă verde pentru frumusețea și tinerețea tenului tău!

Citeste tot despre: 

Argila verde este ingredientul de bază în numeroase rețete pentru măști cosmetice: absoarbe împuritățile și grăsimea în exces, tonifică pielea, calmează inflamațiile și îndepărtează celulele moarte. Este foarte utilă și în tratamentul acneei.

Bogată în calciu, magneziu, zinc, cupru şi potasiu, argila verde este recomandată mai ales persoanelor cu tenul gras sau mixt. Extern, este utilizată pentru proprietățile sale de absorbție, catifelare, purificare, precum și de vindecare. Astfel, măștile cu argilă verde favorizează închiderea porilor dilatați, îndepărtează efectul de piele lucioasă și tratează acneea. Se țin pe față aproximativ 20 de minute, apoi se spală chipul cu apă călduță. 
Mască cu argilă verde și miere
Dacă tenul tău este gras, amestecă într-un bol 3 linguri de miere și una de argilă verde, până când obții o compoziție omogenă. Aplică pasta pe față, folosind degetele, cu mișcări circulare. Evită zona ochilor și a gurii. Ține masca aproximativ 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Mierea hidratează, iar lutul purifică tenul. Astfel, pielea ta va fi mai moale, mai mult timp!
Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Cele mai frecvente greșeli care îți îmbătrânesc tenul

Îngrijește corect pielea gâtului și a decolteului!

loading...
Loading...

Citește și