Vrei o maşină nouă? Iată care sunt cele mai ieftine!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Veşti excelente pentru toţi cei care vor să cumpere o maşină nouă! După modelul „Prima Casă” va apărea programul „Prima Maşină”. Până când va fi aprobat, poţi să te interesezi cu privire la preţurile la care se vând autoturismele pe piaţa de la noi. Jurnaliştii Promotor au realizat un top al celor mai ieftine maşini noi pe care le poţi cumpăra în România.

Dacia Logan – 6.890 € cu TVA inclus

Cea mai ieftină maşină din România este Dacia Logan. În versiunea sa de bază, denumită Acces, Dacia Logan oferă doar strictul necesar: un motor pe benzină de 1,2 litri care dezvoltă 75 cai putere, servodirecţie, ABS, ESP şi patru airbag-uri. Maşina nu are radio, geamuri electrice şi nici aer condiţionat.


Dacia Sandero – 7.090 € cu TVA inclus

Este puţin mai scumpă decât Loganul dar vine în plus cu o banchetă spate rabatabilă 1/3, 2/3. În rest are acelaşi motor ca şi Loganul de 1,2 litri , cu 75 cai putere. Lipsesc geamurile electriceradioul şi aerul condiţionat.


Dacia Logan MCV – 7.890 € cu TVA inclus

Cel mai ieftin Logan MCV are acelaşi motor de 1,2 litri cu 75 cai putere dar plusează cu un portbagaj imens pentru clasa subcompactă – 573 de litri. Spre deosebire de Logan berlină, varianta break primeşte, în cea mai ieftină versiune, bare faţă-spate vopsite în aceeaşi culoare cu caroseria. Este dotat tot cu patru airbag-uri, ABS, ESP dar nu are geamuri electrice şi nici aer condiţionat.


Suzuki Splash – 7.999 € cu TVA

O maşină care măsoară doar 3,7 metri lungime, Splash vine, în cea mai accesibilă variantă, cu un motor pe benzină de 1,0 litri care produce 68 cai putere şi 90 Nm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Portbagajul are un volum de 202 litri, iar dotările includ servodirecţie, geamuri electrice faţă, aer condiţionat, lămpi de ceaţă, încălzire centralizată, ABS, două aibag-uri.


Skoda Citigo 2 uşi – 8.238 € cu TVA

În versiunea cea mai ieftină, Skoda Citigo are un motor pe benzină de 1,0 litri, 60 cai putere, cutie manuală cu cinci trepte, ABS, ESP, servodirecţie, senzori de monitorizare a presiunii în pneuri şi volan reglabil pe înălţime. Nu are geamuri electrice, aer condiţionat şi radio.


Volkswagen Up! 2 uşi – 8.565 € cu TVA

Este, practic, aceeaşi maşină ca Skoda Citigo, doar că poartă emblema Volkswagen . Are Radio-CD cu MP3 şi AUX-IN, ABS, ESC, airbag-uri frontale, laterale şi cortină. În schimb, îi lipsesc aerul condiţionat şi geamurile electrice. Maşina are un motor de 1,0 litri şi 60 cai putere.


Skoda Fabia – 8.828 € cu TVA inclus

Cea mai ieftină variantă are un motor pe benzină de 1,2 litri, 60 cai putere şi o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Are 4 airbag-uri, bancheta spate rabatabilă, bare de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, aer condiţionat, pregătire pentru radio cu patru boxe şi senzori de monitorizare a presiunii în pneuri.


Dacia Dokker – 9.120 € cu TVA inclus

Are un portbagaj de 800 de litri, un motor pe benzină de 1,6 litri, 82 cai putere. Varianta de bază Basic îţi aduce bare de protecţie negre, geamuri manuale, două airbag-uri, ABS şi servodirecţie. Nu are aer condiţionat şi geamuri electrice.


Kia Picanto 3 uşi – 9.212 € cu TVA inclus

Are un motor pe benzină de 1,0 litri, 69 cai putere, cutie de viteze manuală, airbaguri frontale, laterale şi cortină şi o banchetă spate fracţionabilă.  


Citroen C1 5 uşi – 9.219 € cu TVA inclus

Vine în echiparea de bază Attraction cu un motor pe benzină de 1,0 litri, 68 cai putere, cutie de viteze manuală. Are airbag-uri frontale, un kit de pregătire radio, o banchetă spate rabatabilă monobloc şi o roată de rezervă de dimensiuni normale.

Cum va funcţiona programul

Guvernanţii intenţionează să demareze programul Prima Maşină, care va avea la bază modelul „Prima Casă”.
Tinerii vor trebui să meargă mai întâi la o bancă acceptată în program, vor depune un dosar cu actele necesare şi vor primi o ofertă de finanţare. Cu actele oferite de bancă, vor merge la un dealer şi vor comanda maşina dorită, urmând ca dosarul de la bancă şi confirmarea dealer-ului să ajungă la Fondul de Garantare. Maşina va deveni proprietatea cumpărătorului abia după ce Fondul va garanta creditul. În prezent, în România există un program similar dezvoltat de dealerii auto în parteneriat cu băncile, darcare vin cu oferte doar pentru maşini cu motoare mai mici de un litru.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5