Top 10 maşini preferate de manelişti în funcţie de "valuare"

Citeste tot despre: 

Daca afara e prea cald şi lumea înca se plimbă prin concedii, nu strică să mai şi râdem puţin de un subiect, pe cât de comun, pe atât de realist. Tot ce scrie mai jos este un pamflet şi nimeni nu trebuie să se simtă cu musca pe caciulă, chiar dacă unele descrieri sunt reale.

10. BMW Seria 3 E36

Cei mai saraci manelisti din Romania apeleaza la BMW E36 cu numere de provincie sau bulgaresti. Acestia sunt experti in arta tuningului, fiind axati exclusiv pe tuning exterior care include flacari, tobe sport, aripioare de rechin si neaparat praguri marca 'Type-R'. Manelistul care conduce un E36 are sub capota in mod universal valabil un motor de 1.6, dar sigla de pe portbagaj este de 325i, chiar daca tamburii vopsiti in rosu de pe puntea spate il dau de gol. Manelistii de pe locul 10 isi cauta inspiratia de pe site-ul www.4Tunnnning.ro si sunt cei mai fideli clienti ai celor care vand 'Bip-Stoopere' la semafor. Idolii lor sunt Marian Valorosu' si Elena de la Otopeni.
9. Dacia Papuc
Manelistii de pe locul 9 sunt ceva mai instariti. Ei nu cumpara pisicute pe Bulgaria, ci sunt loiali marcii autohtone. Prefera Dacia Papuc in special pentru ca pot transporta marfa in bena. Aceasta este si masina preferata a manelistilor profesionisti din judetele Teleorman, Suceava si Bihor, acestia reusind sa transporte boxele si amplificatoarele necesare nuntilor si botezurilor din mediul rural. Mai mult, Dacia Papuc a fost oficial desemnata "Masina Caminelor Culturale" de catre asociatia manelistilor care si-au facut debutul in camine culturale. Manelistii cu Papuc au regim special cu ITP odata la 6 ani si sunt cei mai mari fani infocati ai lui Bogdan de la Cluj si ai lui Nicu de la Cazanesti.
8. Mercedes-Benz Vito
Lucrurile deja incep sa devina mai interesante acum, cand vorbim de un Mercedes Vito. Este automobilul preferat de formatiile mici de manelisti, care contin maximum 4 membri + echipament de sonorizare. Conform datelor statistice, trupele maneliste din localitatile Ciopalcata, Faurei si Putineiu au declarat in 2012 modelul de Vito fabricat in 2001 drept "masina itnernationala a muzicii de petrecere". Acest model este popular pentru ca poate transporta o gama larga de instrumente muzicale, de la saxofoane si viori, pana la tobe si acordeoane. Cei care se deplaseaza in masini Mercedes Vito sunt fani infocati ai lui Nicolae Guta si al albumului "vintage" Adi si Costi.
7. Hyundai Coupe
Cei mai sportivi manelisti au un singur vis: sa-si cumpere un Hyundai Coupe care are un aspect de masina fioroasa, de curse. Acesti manelisti sunt din "garda noua", iubitori ale pieselor lui Mr. Juve si Basu, manelisti care cred ca muzica celor mai in varsta nu este de calitate. Acestia nu concep sa conduca un Hyundai Coupe inmatriculat in Romania si fara tuning. Cei mai indrazneti dintre ei pun roti cromate si eleron de Subaru, flacari laterale si tobe duble din inox. Manelistii cu Hyundai Coupe nu mai au freon in instalatie de cand au cumparat masina, au probleme cu geamul de la pasager pe care il ridica cu palmele si treapta a doua a cutiei scoate mereu sunete de metal tocit din cauza demarajelor agresive de la semafoare, cand la stop stau domnisoare studente. Oficial, conform Institutului de Statistica, in judetul Gorj sunt cei mai multi manelisti cu Hyundai Coupe, fosti muncitori in Spania.
6. BMW Seria 3 E46
Niciun top fara BMW E46! Mai ales varianta cabrio, mandria litoralului din Costinesti. Manelistii care conduc cate un BMW E46 cu motorizare 316i sau maxim 318i au fetisul sa-si scrie porecla cu litere cromate cumparate din piata direct pe portbagajul masinii. Automobile celebre pe tot internetul care poarta nume precum Mimi Bos, Giani Versatul sau Emy Talent sunt cel mai des zarite in judetul Mehedinti. Martorii spun ca niciodata, din interiorul acestor exemplare germane, nu au auzit niciun fel de alta muzica in afara de repertoriul lui Nicolae Guta. Mai mult, se pare ca masinile manelistilor de pe locul 6 au probleme grave cu becurile de la stopurile pe frana: nu se mai aprind de ani buni, ca nici nu este nevoie.
Vezi primele 5 locuri şi galeria foto

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1