Opel recheamă în service autoturisme vândute în România

CLIIMA20120906_0132_1.jpg

Maşinile rechemate în service sunt Opel Zafira C, cea mai nouă generaţie a acestui model
Citeste tot despre: 

Producătorul auto Opel recheamă în service şapte autoturisme Zafira vândute în România şi fabricate în acest an din cauza unor posibile probleme cu planşa de bord care poate funcţiona necorespunzător în cazul unui accident ce presupune declanşarea airbagului din partea dreaptă-faţă.

Mai exact, este vorba despre variant Zafira C, cea mai nouă generaţie a acestui model, care a fost recent introdus pe piaţă. Autoturismele au fost produse la uzina din Bochum din Germania, scrie hotnews.ro.

“Este posibil ca tabloul de bord să nu fi fost produs conform specificaţiilor, iar în cazul unui accident rutier în care se declansează airbagul pasager, capacul de la airbag poate să nu se deschidă corect. În cel mai rău caz, componente ale capacului de airbag pasager se pot desprinde”
, descrie Opel defectul.

Verificarea datei de producţie a maşinii durează aproximativ 20 de minute, iar dacă este necesară înlocuirea tabloului de bord reparaţia durează trei ore.

Iniţial se verifică dacă autovehiculul a fost deja reparat. Dacă nu, se verifică data de producţie a panoului de bord, iar dacă se încadrează în limitele specificate, întreaga planşă de bord va fi înlocuită.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1