Ghid pentru șoferițe: cum își cumpără femeile cele mai ieftine piese auto

Citeste tot despre: 

Femeile au avut dintotdeauna ocupații și responsabilități mult mai importante ca bărbații. Dar domeniul auto a fost doar pentru câteva doamne și domnișoare o pasiune. Astăzi, majoritatea reprezentantelor sexului frumos conduc zilnic un automobil în România, însă când apar probleme, cunoașterea și priceperea lor sunt limitate.

Pentru că atunci când vine vorba de probleme tehnice sau situații neprevăzute, femeile apelează mereu la bărbatul priceput. Dar ce facem dacă suntem singure sau vrem să ne câștigăm independența totală și pe partea auto?

La service plătești adaosuri uriașe pentru piese

În general, femeile apelează la un service auto. Dacă ceva se strică, apelează la specialiști, lasă mașina acolo, plătesc cât li se cere și își văd mai departe de drum. Însă atunci când apelezi la mecanici fără să te pricepi, ești în mod cert o țintă ușoară, bună de plată. Sunt șanse mari să fii suprataxata pentru servicii și piese cu adaos uriaș, iar tu vei plăti factura cu zâmbetul pe buze, fără să-ți dai seama că tocmai ai irosit câteva sute de lei. Dar ce poți face în acest caz?

Nu căuta oferte, lasă-le să vină singure la tine

Pe platforma online PieseAuto.ro, numărul femeilor care și-au achiziționat singure piese pentru mașina personală a crescut de la an la an, ajungând astăzi la peste 25%. Pentru că este cea mai ușoară și sigură metodă prin care oricine, dar mai ales șoferițele, își pot achiziționa piese la cele mai bune prețuri.

Să zicem că ți-ai lovit mașina în parcare și s-a spart bara de protecție. Faci o cerere de ofertă care îți ia numai 2 minute și este gratuită. În cerere spui ce fel de mașină ai, ce fel de piesă vrei, dacă să fie nouă sau de la dezmembrări, după care cererea ajunge la sute de vânzători autorizați din toată țara. Ofertele primite sunt centralizate într-un singur loc unde le poți compara ușor ca tu să o alegi pe cea mai bună.

De exemplu, un vânzător îți propune o bară de protecție nouă pentru 350 de lei. Însă un alt vânzător îți oferă o bară de la dezmembrări, fără defecte și la culoarea mașinii tale, pentru doar 200 de lei. În acest caz, poți alege bara de la dezmembrări, piesă originală, care nu mai are nevoie de vopsitorie, ceea ce ar fi însemnat bani în plus. Curierul îți aduce bara, duci mașina la mecanic, plătești doar pentru manoperă și pleci liniștită la drum. Pentru că tocmai ai reușit să faci o economie substanțială de bani: bara nouă cumpărată de service, cu manoperă și vopsitorie, te-ar mai fi costat circa 600-800 de lei în plus.

Același lucru este valabil pentru orice fel de piesă auto: de ce să îi lași pe alții să îți impună prețuri mari, când poți alege singură cel mai bun preț din ofertele pe care le primești fără să cauți în mai multe locuri? Pe PieseAuto.ro sunt toți vânzătorii importanți de piese auto noi și din dezmembrări din România, care abia așteaptă să se "bată" în a-ți da cea mai bună ofertă.

Scapi de țepe

Vânzătorii care activează pe www.Pieseauto.ro sunt revizuiți mereu și verificați, iar seriozitatea lor poate fi ușor măsurată în funcție de calificativele primite de la ceilalți cumpărători. Alegând o ofertă făcută de un vânzător serios, ai siguranța că piesă comandată este cea care trebuie, că vine cu garanție și că poate fi înlocuită gratuit dacă e cazul. Asta înseamnă o siguranță sporită neprețuită pe care nu o găsești la alte platforme online care vând de toate.

Intră și tu pe www.PieseAuto.ro, fă o cerere de ofertă, alege cel mai bun preț, cumpără în siguranță și faci economie substanțială de timp și bani! Nu uita că serviciul este gratuit!

Loading...