Zodii de femei care aleg să aibă amanţi. Cine e în topul infidelității

metode-de-a-rezista-tentatiei-de-a-ti-insela-partenerul.jpg

zodii amanti femei inselat
Zodii de femei care aleg să aibă amanţi: Balanțele sunt pe primul loc în topul nativelor preferate de bărbaţi ca "ţinte"
Foto: Arhiva Click!

Într-o anumită conjunctură, favorizată de pasiuni şi sentimente puternice, orice nativă e supusă unui moment al "înregimentării": să accepte să facă parte dintre zodii de femei care aleg să aibă amanţi.

Oricât de fidelă ar fi o nativă, pot apărea de-a lungul vieţii sale "ocazii" care să-i întoarcă efectiv soarta pe dos. Este adevărat că năbădăiosul destin poate crea mai multe sau mai puţine circumstanţe favorizante acceptării posturii de amanta. Este la fel de adevărat că există native care acceptă destul de firesc să facă parte din aceste zodii de femei care aleg să aibă amanţi, fie din cauza zodiei, fie a aspectelor planetare din harta astrală personală.

Zodii de femei care aleg să aibă amanţi: cele mai frecvente cazuri

Ciudăţenia zodiacală a comportamentului care presupune infidelitate este reacţia nativelor din Balanţă, care par, la prima vedere – şi chiar la a două, foarte abordabile şi docile în general. În plus, faptul că sunt foarte cochete, deosebit de interesate de modă şi accesorii, de bijuterii şi aprecieri verbale, le situează pe primul loc în topul nativelor preferate de bărbaţi ca "ţinte" de zodii de femei care aleg să aibă amanţi.

Este perfect adevărat că nevoia de tandreţe şi atenţie le face foarte fragile pe nativele din Balanţă în faţă unei propuneri erotice însoţite de o floare, dar adesea durează mult mai mult curtarea unei astfel de femei decât a uneia din altă zodie. De regulă, nativele care acceptă să facă parte din zodii de femei care aleg să aibă amanţi sunt Scorpiile şi cele din Vărsător.

Alte zodii de femei care aleg să aibă amanţi

Nativelor din zodiile "hipersexuale" (de obicei, Taur, Scorpion, Vărsător şi Peşti) sau cele care au un astfel de Ascendent, li se pare foarte normal să accepte să facă parte din zodii de femei care aleg să aibă amanţi. Nativele din Taur sunt foarte senzuale, iar cele din Scorpion, foarte sexuale. Nativele din Peşti sunt excesiv de erotice, că să nu mai pomenim de curiozitatea celor din Gemeni.

Un caz special este reprezentat şi de nativele din Vărsător, care aleg sau nu să fie amante cu naturaleţe, cum la fel de uşor aleg să fie soţii sau femei divorţate. Acestora cea mai de preţ li se pare libertatea şi le place să "stoarcă" din viaţă tot ce-i poate această oferi. În concluzie, există multe situaţii care împing nativele să facă parte din zodii de femei care aleg să aibă amanţi.

 

Ce spune semnul tău zodiacal despre capacitatea ta de fidelitate -->>> http://bit.ly/1JNapnD

Posted by Click.ro on Tuesday, April 28, 2015

 

loading...
Loading...

Citește și