Vor curge râuri de lacrimi! Top trei zodii care vor fi înşelate în luna octombrie

Luna octombrie a anului 2019 aduce probleme în amor pentru anumite zodii din horoscop, întrucât dacă nu vor şti să întreţină magia dragostei, o vor pierde definitiv.

Conform previziunilor astrale, mai multe zodii din horoscop vor trăi adevărate drame în plan sentimental, întrucât vor fi trădate în amor. 
Care sunt aceste zodii, află mai jos: 
Balanţă
Indecizia îţi va afecta mult relaţia şi ar trebui să-ţi pui ordine în gânduri, deoarece partenerul tău nu va mai avea răbdare cu tine. Probabil vă gândiţi că poate o persoană mai bună nu găsiţi, dar nici nu acţionaţi în niciun fel. De aceea, veţi suferi o mare dezamăgire când veţi afla de o trădare din partea partenerului sau de un răspuns final negativ. Dar măcar, cu acest horoscop nu veţi fi luaţi prin surprindere.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Dulceaţă de caise fără zahăr, un deliciu! Cum o prepari ca să te bucuri de ea la iarnă
Zacuscă de ghebe moldovenească, reţeta gospodinelor din fiecare toamnă

 

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1