Traducătoarea de vise: Întotdeauna unele vise prevestesc mult noroc

umbrela

umbrela
Umbrela înseamnă noroc
Citeste tot despre: 

Ai primit o umbrelă superbă? Aduni legume din grădina casei? Un înger zboară aproape de casa ta? Alergi după un ied? Aceste vise prevestesc mult noroc.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! În mesajele pe care le-aţi trimis în această săptămână am observat interesul vostru pentru visele care prevestesc norocul. Unii dintre vizitatori cred că visele lor recente ar fi de bun augur, alţii se tem pentru că , din auzite, mesajele din vis ar putea să le poarte ghinion. Este interesantă opinia vizitatorilor care cred cu tărie că: ”O persoană informată ştie cum să acţioneze!” Da, este o concluzie  benefică de viaţă. Totodată, am constatat că unele vise povestite de voi sunt în armonie cu vremea de afară, fără să  fie purtătoare de ghinion, cum s-ar crede. Cel mai frumos vis povestit de o persoană  pasionată de rubrica de vise , un înger care zboară aproape de casa acesteia, prevesteşte un noroc statornic. Nici pe vizitatorii- investitori, care se tem de ghinion, nu-i ocoleşte norocul. Visele lor recente, pe care le-am tradus pentru această ediţie, confirmă acest lucru. Iată ce mesaje onirice am selectat pentru ediţia de vise din această săptămână:

Ai primit o umbrelă superbă? Primeşti un câştig neaşteptat

Visul: Lia ne-a povestit un vis amuzat, aşa cum se întâmplă de câte ori se adresează ediţiei de vise. Lia a primit de la o rudă o umbrelă superbă şi „solidă”, cum se laudă ea. Cadoul atât de util a salvat-o şi a trecut cu bine printr-o ploaie cumplită: umbrela a rezistat, fără să se rupă ; mai mult, nici un strop de ploaie  n-a udat-o. Lia este fericită că are, în sfârşit, o umbrelă de calitate! Mai are acasă zece umbrele pe care trebuie să le arunce. De aceea, Lia ne întrebă dacă visul este, cu adevărat, de bun augur.   

Semnificaţia visului: Amănuntele visului, povestit de Lia, anticipează o îmbunătăţire a situaţiei financiare în casa Liei. În curând, într-un context anume, Lia va obţine un câştig semnificativ, binevenit pentru achitarea unei datorii care o presează de ceva vreme. Umbrela este simbolul unei protecţii materiale şi fizice.

Talismanul norocos: O bancnotă nouă de 100 lei.

Aduni legume din grădina casei? Se adună belşugul în casa ta!

Visul: Bogdan, un vizitator care se teme de ghinion, ne-a povestit că adunase multe legume din grădina casei, cât să-i ajungă şi pentru masa de sărbători. Toată recolta a depozitat-o în pivniţa casei şi este bucuros că va consuma doar legume proaspete, „fără chimicale”.

Semnificaţia visului: Când aduni legume de calitate din grădina casei, în viaţa familiei urmează o etapă lipsită de datorii materiale şi morale. Mai mult, persoana care a avut un astfel de vis va recupera pierderile de orice fel suferite în prima parte a anului.

Talismanul norocos: O puşculiţă

Un înger zboară aproape de casa ta?  Eşti o persoană norocoasă             

 Visul: Diana s-a trezit foarte emoţionată din vis. Ea a visat că a deschis fereastra şi a observat un înger care zbura aproape de casa ei. Făptura aceea fascinantă răspândea multă lumină până departe, iar Diana trăia un sentiment de încredere în propriile forţe.

Semnificaţia visului: După un vis de acest fel, starea de bine se instalează pentru multă vreme în viaţa Dianei şi a rudelor apropiate. După multă vreme, Diana va deveni o persoană optimistă şi nu se va teme că ghinionul o pândeşte la fiecare pas. 

Talismanul norocos: Icoana unui înger.  

Alergi după un ied ? În curând  te căsătoreşti

Visul : Dinu ne-a mărturisit că este un burlac convins. De curând, el a avut un vis care l-a pus pe gânduri. În faţa casei a zărit un ied poznaş. A început să-l urmărească şi, destul de repede, l-a prins. Era bucuros în vis, că drăgălaşul ieduţ era foarte docil şi stătea  cuminte în braţele lui..

Semnificaţia visului: Cu siguranţă, în acest an, Dinu se va căsători. Va întâlni o tânără foarte diplomată care va reuşi să-l  convingă să renunţe la statutul lui de burlac. Mai mult, una dintre firmele lui are să-i aducă un profit incredibil.  

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

 

 

         

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1