Traducătoarea de vise: Interval de bun augur pentru proiectele de la începutul toamnei

numere_loto.jpg

numere loto
Totdeauna, numerele visate anticipează câștiguri
Foto: pixabay.com

Mă bucur pentru mesajele pe care le-am primit în ultima săptămână de la voi, pasionații de vise, deoarece acestea anticipează întâmplări norocoase. Am constatat că, de câte ori au apărut astfel de conjuncturi în vis, în urma lor s-au împlinit, repede, proiectele care vă preocupă în ultima vreme. Visele inedite descrise de voi, cei care ne-ați scris, au semnificații deosebite și sunt de fapt, prevestiri concrete legate de evenimentele pozitive care vor veni în viața voastră.

În această săptămână, din veștile trimise de voi, am ales pentru această ediție ”Traducătoarea de vise”  acele mesaje onirice care anticipează întâmplări cu efecte benefice pe termen lung.

Ai găsit un cuib cu ouă în bucătărie? În curând te vei îmbogăți

Visul: Dora ne-a scris emoționată. Când a venit de la companie, în vis, a descoperit un cuib cu ouă în bucătăria casei. Ea se teme că visul poate să prevestească o pagubă sau un necaz.

Semnificația visului: Când descoperi  un cuib cu ouă în casa ta, visul este formidabil! Persoana care a avut acest vis va  dovândi o situație financiară  deosebită, într-un interval de șase luni.  Persoanele care au un astfel de vis  se vor bucura și de o căsătorie împlinită.  

Ai visat numere la Loto? Totdeauna numerele anticipează câștiguri 

Visul: Daria, o colaboratoare a ediției ”Traducătoarea de vise ”, ne-a  relatat un vis recent care a emoționat-o foarte mult. Era un vis în premieră: o mulțime de numere Loto , parcă pluteau pe biroul ei. . Daria  nu știe cum să interpreteze acest vis inedit; ea se teme că numerele nu reprezintă beneficii bănești.

Semnificația visului: Dimpotrivă, numerele din visul Dariei reprezintă avantaje financiare pentru persoana care le visează. Așa cum au apărut în visul Dariei, grupul de numere  prevestesc reușite financiare deosebite; poate fi vorba  și despre avansarea Dariei în carieră.

Savurai o cană cu lapte dulce? Vei obține câștiguri neașteptate

lapte.jpg

lapte
Dacă visezi că bei lapte, poți avea parte de câștiguri neașteptate
Foto: pixabay.com

Visul: Maia ne-a povestit un vis inedit: pentru prima dată în viața ei a visat că savura o cană plină cu lapte dulce. Ea ne întreabă dacă poate fi vorba de un vis pozitiv?

Semnificația visului: Laptele dulce savurat de Maia are mai multe semnificații pozitive:  câștiguri neașteptate, dar și  bucurii de la drum lung vor veni în viața Maiei.  Câștigurile bănești vor completa datoriile  pe care Maia trebuie să le achite în curând.

Ai visat că ai găsit bani pe drum? Scapi de grijile financiare

Visul:  Nora  ne-a povestit un vis recent care a emoționat-o foarte mult:  dimineața, în drum spre companie,  a găsit un portofel plin cu bani. S-a uitat în jurul ei, dar nu era nimeni. N-a apucat să numerele teancul de bancnote, dar crede că era o sumă semnificativă Când s-a trezit, Nora  s-a gândit ce poate să urmeze în viața ei după acest vis, deoarece se spune că, dacă visezi bani,  nu este bine.

Semnificația visului: Nu totdeauna când visezi bani te așteaptă necazuri. Nora  care  a găsit banii pe drum va scăpa de unele griji materiale și va avea posibilitatea să achite mai repede unele datorii care o frământă de multă vreme.  Dacă Nora ar fi primit bani  de la cineva, ar fi auzit vorbe neplăcute  și ar fi urmat o mare supărare în viața ei . 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1