Traducătoarea de vise: În această ediție, visele «traduse» sunt bogate în semnificații plăcute

trifoi_cu_patru_foi_jpg.jpg

Trifoiul prevestește prosperitate pentru persoana care-l visează
Sursa foto: Adevărul.ro
Citeste tot despre: 

Ediția „Traducătoarea de vise” din această săptămână este bogată în promisiuni plăcute. Vizitatorii care ne scriu deseori, ne-au povestit, și de această dată, visele lor emoționante sperând ca semnificația acestora să le arate cum să procedeze în diferite împrejurări și cum să ocolească unele obstacole neprevăzute.

Totodată, anumite întâmplări din vis  le sugerează cum să se mobilizeze pentru a scăpa de obstacole și de datorii dificile. În același timp, din visele ”traduse” pentru această ediție, cititorii noștri învață să acționeze cu  fermitate, în ciuda emoțiilor care-i stăpânesc.  

Zugrăveam în vis toată casa

  • Visul: În această săptămână un vis deosebit s-a repetat de mai multe ori.  Daria zugrăvea toată casa  fără să  fie ajutată de cineva. Acum vreo patru ani ea a mai visat că zugrăvea o parte din apartamentul ei și, după acest vis , a avut o perioadă cu unele bucurii. De această dată ce semnificație va avea visul acesta?
  • Semnificația visului: Un vis în care zugrăvești cu spor, toată locuința ta, anticipează câștiguri care vor intra, în curând în bugetul casei.  În același timp, un astfel de vis  prevestește longevitatea persoanei care visează că -și zugrăvește casa.

Admiram o verighetă pe care o țineam în palmă

  • Visul: M-a impresionat un vis recent și de aceea vă scriu. Maia nu este căsătorită, dar are o prietenie frumoasă cu un fost coleg de facultate. În visul despre care ne  scrie admiram o verighetă frumoasă ,dar nu știu când am cumpărat-o. Oare visul acesta  prevestește o realizare?
  • Semnificația visului: Desigur, acest vis prevestește bucurii în viața personală, în dragoste. În curând, Maia se va logodi cu colegul ei de facultate. Când  ea va visa că-și  va pune verigheta pe deget, atunci Maia se va căsători.

În drum spre casă, ai întâlnit o turmă de oi? Te vei bucura de prosperitate

  • Visul: Reli ne-a povestit un vis recent care a emoționat-o, dar nu știe cum să-l ”traducă”. În drum spre casă, Reli s-a întâlnit cu... o turmă de oi. Visul i s-a părut ciudat, pentru că Reli locuiește în oraș și oile respective au  mers la pas cu ea.
  • Semnificația visului: Totdeauna, o turmă de oi prevestește prosperitate. Reli se va bucura, o perioadă, de prosperitate și  va scăpa de datoriile despre care  ne-a povestit de curând.

Culegeai trifoi din grădina bunicii? Te vei bucura de belșug

  • Visul: George ne-a povestit ce fericit era într-un vis inedit, el culegea trifoi din grădina bunicii. Buchetul de trifoi l-a dus în noua lui locuință.
  • Semnificația visului: Trifoiul este mesagerul belșugului. În orice împrejurare, cine visează trifoi  se va bucura de reușite financiare și  va scăpa de datoriile acumulate de multă vreme. Este posibil ca  la această reușită financiară să contribuie și bunica lui Geoge. 
Loading...