Traducătoarea de vise: În această ediție, visele se referă la evenimentele inedite...

brad_inalt_bizoo.ro_.jpg

Un brad înalt, frunos împodobit prevestește bucurii neașteptate în dragoste
Sursa foto: bizoo.ro

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Din nou mesajele voastre onirice ne-au emoționat în mod plăcut! Dorința celor care ne scriu, de a consulta fiecare ediție ”Traducătoarea de vise”, a devenit o tradiție, iar colaboratorii noștri fideli ne scriu deseori pentru a cunoaște semnificația fiecărui vis care le-a trezit interesul.

Visele inedite care vor fi ”traduse” în această ediție se referă la anumite întâmplări  și evenimente tradiționale din preajma sărbătorii de Crăciun. Desigur, astfel de vise, cu o semnificație deosebită, se împlinesc în preajma sărbătorilor și evenimentelor importante din viața persoanelor care ne-au scris. Visele care aduc în prim plan tradiționalul brad de Crăciun, o biserică renumită întâlnită în cale, un buchet de floril albe alese dintr-o florărie, dar și un teanc de farfurii, pline de bunătăți, prevestesc evenimente unice  în viața voastră...

 Ai primit cadou un brad înalt ? Vei avea succes în dragoste ...

Visul: Daria, o colaboratoare foarte pasionată de ediția de vise, ne-a scris din nou. Ea ne-a povestit un vis care a emoționat-o în prima zi a acestei săptămâni. Când a plecat la serviciu, a găsit la ușa casei un brad superb, înalt și frumos împodobit. Nu știe cum a aterizat acel brad la ușa ei și nici cum a intrat în curtea casei comisionerul florăriei care a adus bradul. Daria se întreabă cine i-a făcut o astfel de surpriză, pentru că cel mai drag om din viața ei nu este în țară.

Semnificația visului: Totdeauna, visul în care primești în mod neașteptat un brad înalt prevestește mult succes în dragoste. Chiar dacă cel mai drag om din viața Dariei lipsește, deocamdată, din țară, acesta a găsit o modalitate să-i ofere surpriza neașteptată care i-a adus Dariei atâtea bucurii când a ieșit din casă. Bradul înalt, ajuns la o destinație anume, este mesagerul sentimentelor profunde pe care le nutrește cineva pentru persoana iubită. Dacă bradul din vis este împodobit foarte frumos, așa cum a apărut în visul Dariei,  acest mesaj oniric poate să  anticipeze și o apropiată cere în căsătorie.

În drum spre sora ta ai văzut o biserică? Cineva îți face un mare bine    

Visul:  Ana ne-a scris din nou și, visul ei inedit, poate să prezinte un interes deosebit și pentru alți colaboratori ai noștri. Trebuia să se întâlnească cu sora ei și, aproape de casa acesteia, Ana a trecut pe lângă o biserică. Anei i s-a părut foarte curioasă această întâmplare, deoarece până în ziua aceea, ea nu știa că pe strada respectivă există o biserică atât de impunătoare.     

Semnificația visului: Da, pentru Ana, acest vis de bun augur, se va împlini destul de repede. Când întâlnești o biserică impunătoare, ca aceea pe care a visat-o Ana, în mod cert vei primi un ajutor substanțial din partea cuiva. Ana, care ne-a mărturisit că trebuie să rezolve o  problemă  financiară importantă, în curând va scăpa de acest coșmar. Pentru că era aproape de casa sorei ei, ajutorul poate să vină în mod neașteptat chiar de la aceasta sau de la o prietenă care locuiește lângă sora ei, în vecinătatea bisericii.     

La un protocol vezi  multe farfurii de calitate? Vei primi o... moștenire

Visul: Viorica, o pasionată a acestei ediții ne-a povestit un vis extraordinar de interesant: a fost invitată la un protocol și, lângă directoarea companiei, i-a atras atenția un...munte de farfurii de calitate. Acele farfurii erau în plus, deoarece fiecare oaspete  avea farfuria  sa, încărcată cu bunătăți. O colegă a întrebat-o pe directoarea companiei  ale cui sunt acele farfurii, iar aceasta a răspuns că nu știe care este situația acestei stive de farfurii. Viorica le admira din când în când și se întreba când va putea să-și cumpere și ea  măcar două-trei farfurii atât de frumoase.

Semnificația visului:   Viorica este o persoană foarte norocoasă. După un astfel de vis, în curând, Viorica nu trebuie să mai ducă grija zilei de mâine. Acel ”munte”  de farfurii de protocol, nerevendicate de persoanele prezente la protocol, prevestește o superbă moștenire. Viorica va fi beneficiara  unei moșteniri substanțiale, cât de curând.   

Ai văzut mulți trandafiri albi în vis? Te vei simți minunat la o petrecere

Visul: Florina a fost invitată la aniversarea unei colege. A stat pe gânduri ce cadou să-i ducă sărbătoritei. În cele din urmă, a intrat într-o florărie și a ales mai mulți trandafiri albi. I-a mirosit îndelung, iar vânzătoarea i-a făcut și o reducere. Ambalajul cu care a fost înfășurat buchetul de trandafiri a fost gratis...

Semnificația visului:  Acest mesaj oniric prevestește o perioadă de relaxare. La o petrecere, Florina se va simți foarte bine, iar invitații pe care nu-i cunoaște vor fi cooperanți. Mai mult, pentru că a mirosit superbii trandafiri, visul mai  aduce o noutate: o bună parte din anul viitor, Florina se va bucura de numeroase benefii, materiale și spirituale.          

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1