Topul zodiilor care au reacţii exagerate când sunt în situaţii stresante

shutterstock_514125418.jpg

Unii nativi lovesc cu pumnul în perete @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În astrologie, din 12 semne astrale, cinci zodii sunt recunoscute că nu stau prea bine la capitolul linişte, calm şi putere de concentrare, atunci când trebuie să facă faţă unei situaţii stresante.

Cele cinci semne care guvernează existenţa nativilor din horoscop îi fac nu doar să reacţioneze exagerat, ci chiar să intre în panică, dacă simt că lucrurile nu mai sunt în controlul lor. Unii dintre ei pot ajunge până într-acolo, încât să se rănească din cauza disperării.

Când nu putem controla o situaţie presantă, ne stresăm şi începem să intrăm în panică. Ei bine, unii dintre noi devin impulsivi, agitaţi şi nu se pot concentra la nimic. Te-ai gândit vreodată că pentru impulsivitatea lor, pentru replicile exagerate şi pentru gesturile deplasate, de pildă, sunt de vină astrele? Iată, aşadar, ce semne zodiacale fac o dramă din nimic.

Descoperă aici care sunt cele cinci zodii care nu au rezistență la stres.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1