Te-ai născut la o dată de 19 ? Numărul tău psihic este 1. Norocul te ajută toată viața

19p.jpg

Persoanele născute la o dată de 19 sunt ajutați de noroc

Cititorii noștri născuți la o dată de 19, indiferent de luna anului, doresc să cunoască mai multe amănunte legate de destinul lor. Iată ce putem să precizăm despre șansele lor de viață:

Caracteristicile esențiale ale acestor nativi

Cei născuți la această dată iubesc libertatea; ei resping restricțiile și nu acceptă interdicțiile altora în munca lor. Ei sunt stăpâniți de Soare, care îi  ajută în îndeplinirea scopurilor propuse.  În tot ce întreprind, le place să folosească tehnologiile moderne. Sunt persoane creative și inventive, dar dintr-un punct de vedere nou. Deseori, ei au o atitudine pozitivă, optimistă.

În comparație cu alți semeni, cei născuți în data de 19 au mai multă vitalitate și reușesc să împlinească activități fizice grele, dificile.

Sunt persoane disciplinate, practice, au vederi înaintate, sunt generoase șii cooperante.ți. În momentele critice, reușesc , deseori,să-și stăpâneacă nervii.  În contexte  nefavorabile, acești nativi se remarcă prin  fermitate.  Totuși, câteodată, ei sunt  prea încăpățânați.

Acești nativi  apreciază  traiul luxos, cheltuind pentru preferințele lor foarte mulți bani, chiar dacă, în principiu, sunt economi.

Cei născuți la data de 19 au o puternic influență asupra colegilor și prietenilor. Perioada foarte activă din viața lor este între 35 - 49 ani.

Care sunt zilele benefice  pentru cei născuți la data de 19

Zilele de 1,4,10, 13, 19, 22 28 și 31 din fiecare lună sunt avantajoase pentru ei, dar 1,19 și 28 sunt cele mai faborabile pentru demersuri și decizii semnificative de viață. În timpul săptămânii, sunt bune zilele de duminică și luni.

Perioade benefice pentru noi proiecte

Perioadele deosebite, faste, din timpul anului, sunt între 21 martie și 28 aprilie, dar și între 10 iulie și 20 august.

Sănătatea

Acești nativi au probleme cu sistemul circulator,  iar la bătrânețe ei vor suferi de hipertensiune. Și ochii le cauzează necazuri. După vârsta de 56 de ai, ei trebuie să-și supravegheze sănătatea pentru a evita desele spitalizări.  Pentru a asigura o bună circulația a sângelui cei născuți la data de 19 este bine să-și maseze  corpul cu ulei de migdale. De asemenea, din meniul lor trebuie  evitate alimentele care le sporesc aciditatea  Problemele de bilă se agravează în momentele de supărare, teamă, la efort fizic, la alimentele amare, picante, prea sărate, acre sau  uscate. Problemele de bilă se accentuează, de obicei, vara  și toamna, la ora prânzului sau noaptea.

Partenerii de căsătorie

 La acest capitol, cei născuți la o dată de 19  trebuie să evite persoanele cu numărul 8, chiar dacă în relațiile de afaceri sau de dragoste, ei se înțeleg destul de bine..

.

   

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1