Primul horoscop al decadelor îţi spune cum îţi merge până în 2050. Succesul începe din anul 2020 pentru Taur

horoscop-pana-in-2050.jpg

Primul horoscop al decadelor îţi spune cum îţi merge până în 2050. Succesul începe din anul 2020 pentru Taur
Sursa foto: Facebook

Unul dintre cei mai de renume astrologi din lume, Michael St. Clair, autorului unui blog în care face astrograme şi previziuni astrale exacte, a alcătuit câteva predicţii generale pentru decadele cuprinse între 2020 şi 2050, la nivel general.

Iată câteva dintre previziunile generale pentru toate zodiile:
Berbecul, Balanţă, Capricornul şi Racul sunt semnele zodiacale care vor simţi cel mai mult pe propria piele schimbările interioare care au loc până în 2024. Este o faza lungă în care cele 4 semne cardinale îşi vor confruntă lumea interioară. Una din provocările inerente acestor 4 semne este reprezentată de gestionarea şi schimbarea cu folos a condiţiei umane cunoscută drept “manie”. Potrivit lyla.ro, este vital că o nouă percepţie a ceea ce are loc în minte să se sprijine pe alegerea unei acţiuni potrivite.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și: 
Tratament pentru creşterea genelor şi sprâncenelor. 4 trucuri naturale
Seminţe care te ajută să arzi calorii. 5 tipuri de inclus în dieta ta

 

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1