Pietrele magice Ochiul de bou, Ochiul de tigru și Crisoprazul alungă insuccesele din drumul nostru

crisopraz.jpg

crisopraz
Crisoprazul, piatra care aduce bani și succes în afaceri

De-a lungul deceniilor, pietrele magice au fost prețuite de oameni datorită efectelor lor magice: ele atrag banii și norocul în afaceri. Când sunt montate în diferite bijuterii: brățări și inele, ochiul de tigru, ochiul de bou și crisoprazul, aceste pietre sunt apreciate de oamenii de afaceri și de artiști pentru efectele lor benefice și pe plan financiar, și pentru împlinirea unor scopuri profesionale.

Ochiul de tigru este o piatră care alungă insuccesele

O piatră renumită, pentru puterea sa magică de-a alunga insuccesele din viața oamenilor, ochiul de tigru, are un aspect foarte plăcut: este o piatră opacă, străbătută de dungi galben–aurii sau maron aurii , iar fundalul maron are o strălucire mătăsoasă. Persoana care poartă această piatră montată într-o brățară, într-un inel sau într-un ac de cravată este ocrotită de insuccese profesionale și de pagubă în afaceri. Mai mult, piatra Ochiul de tigru  îl avertizează pe purtător că poate avea probleme de ordin financiar deoarece uneori piatra ”crește” în greutate, devine mai grea și deranjează, fie că piatra este montată într-un  inel sau într-o brățară. Bijuteria în care este montată piatra Ochiul de tigru se poartă numai pe mâna stângă, iar inelul va fi purtat pe degetul mijlociu, inelar sau arătător de la mâna stângă. De asemenea, un semnal de bun augur îi transmite piatra  în lunile: aprilie, iunie, august, octombrie și noiembrie. În aceste intervale de timp, piatra are o putere magică deosebită.    

Ochiul de bou este renumit pentru afacerile norocoase

Cunoscută ca o piatră cu efecte benefice în viața oamenilor, piatra Ochiul de bou  este o piatră opacă de culoare maron închis, culoarea teracotei și cele mai multe exemplare sunt traversate de linii de culoare gri care se adună asemenea unei rețele.  Piatra Ochiul de bou îl ajută pe purtător să înceapă bine o afacere și s-o finalizeze la fel de bine. Totodată, dacă purtătorul unui inel în care este montată această piatră este înșelat de un partener de afaceri, atunci piatra își pierde din strălucire și are un aspect întunecat.

Piatra trebuie montată la un inel ce va fi purtat pe degetul arătător al mâinii drepte. În acest caz  efectul ei magic se manifestă din plin, deoarece o ajută pe persoana care-o poartă să depășească situațiile  dificile. Când bijuteria cu această piatră este purtată la mâna stângă, piatra Ochiul de bou îl inspiră pe cel care o  poartă să ia decizii înțelepte. Piatra ochiul de bou trebuie purtată în permaneță de cel care este  ”proprietarul” ei.  S-a constatat că piatra are o forță deosebită asupra purtătorului în lunile: februarie, aprilie, iunie și august.

Crisoprazul, piatra care aduce bani și succes în afaceri

Iată o piatră foarte frumoasă în nuanțe de verde crud, verde închis  sau verde albăstrui.  Piatra aceasta și-a căpătat renumele de purtător de noroc pentru persoanele care activează în afaceri. Când proprietarul pietrei va încheia un nou contract sau  se va lansa într-o nouă afacere trebuie să poarte un inel în care este montată această piatră pe degetul inelar al mâinii stângi , iar strategia aceasta îi va aduce un succes sigur. Dacă o afacere trebuie perfectată, atunci același inel se poartă pe degetul inelar al mâinii drepte, iar succesul financiar nu va întârzia să apară. Când piatra nu este montată într-o bijuterie, atunci ”stăpânul!” pietrei este bine s-o poarte în buzunarul stâng al hainei sale. Crisoprazul are efecte benefice deosebite în lunile: aprilie, mai, septembrie și decembrie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1