Leii şi Peştii, campioni la sex vara asta!

Citeste tot despre: 

Te întrebi cum te vei înţelege cu iubita în concediu? Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, ţi-a pregătit marele horoscop al verii. Află azi cum stai cu sexul şi citeşte mâine cum te vei descurca vara asta cu banii.

Berbec 21.03 - 19.04

Dacă la începutul verii sunt mai degrabă „casnici", în iulie deja apreciază atenţiile unor persoane tinere ce le acordă atenţie. Septembrie îi găseşte gata de „atac" faţă de cei împreună cu care lucrează.

Taur 20.04 - 20.05

Foarte stresaţi şi mult prea preocupaţi de aspectele mai puţin romantice ale vieţii dv., vă implicaţi totuşi imediat în orice relaţie erotică posibilă. Sunteţi predispuşi exceselor amoroase în iulie.

Gemeni 21.05 - 21.06

Cea mai încărcată lună din punct de vedere senzual şi sexual este iunie, când nu cunoaşteţi chiar nici un fel de limite. Veţi fi întreaga vară prea geloşi, gata să-i faceţi zile fripte persoanei iubite!

Rac 22.06 - 22.07

În iunie, aveţi tendinţa să vă întoarceţi în trecut şi să aveţi revelaţii despre relaţiile care deja au dispărut ca un fum. Luna septembrie vă poate aduce multe clipe de tandreţe, dar şi de patimă.

Leu 23.07 - 22.08

Dacă la începutul verii sunteţi agresiv şi nu acceptaţi nici un refuz sexual, din iulie situaţia se schimbă prin apariţia unor probleme secundare stresante. Veţi „exploda" erotic în august.

Fecioară 23.08 - 22.09

Agresivitatea se manifestă la toate nivelurile şi aveţi tendinţa să renunţaţi la erotism, dând vina pe persoana iubită. De la jumătatea lui septembrie, nimeni nu se mai poate înţelege cu dv.

Balanţă 23.09 - 23.10

Chiar dacă sunteţi imprevizibil în iunie, vă bucuraţi de un fel de dar al comunicării prin care ameţiţi orice pretendent la favorurile dv. sexuale. Iulie iese în evidenţă printr-o relaţie cu năbădăi.

Scorpion 24.10 - 22.11

Pentru a vă simţi cu adevărat bine din punct de vedere erotic, trebuie să aveţi un loc anume de întâlnire, care efectiv să vă vrăjească. În septembrie însă atrageţi atenţia unor persoane insistente.

Săgetător 23.11 - 21.12

Dacă în iunie aveţi mare grijă să nu afle nimeni în câte relaţii erotice sunteţi implicat, în iulie sunteţi prea îndrăgostit pentru a mai da atenţie acestui aspect. În septembrie, sunteţi deja epuizat.

Capricorn 22.12 - 20.01

În iunie şi iulie, sunteţi prea stresaţi de aspectele financiare şi profesionale pentru a mai da atenţie relaţiilor erotice. Consideraţi şi că persoanele care vă „curtează" sunt neserioase.

Vărsător 21.01 - 19.02

Mai senzuali decât în anii trecuţi, aveţi grijă să nu ştie nimeni dacă vă implicaţi în vreo relaţie erotică pasageră. În august, apare o tentaţie sexuală deosebită, care atinge apogeul în septembrie.

Peşti 20.02 - 20.03

Sunteţi mai puţin comunicativ şi mai lipsit de interes erotic. Nu este exclus însă ca mai ales nativii tineri să se lase în voia patimilor cu precădere în luna iunie. Aveţi tendinţa să fiţi romantici.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1