Iată ce-ţi prezic astrele între 21-27 octombrie!

Taurii trec printr-o perioadă plictisitoare iar gemenii au mare noroc la bani.

BERBEC

Vă resemnaţi în faţa obstacolelor insurmontabile. Sentimentele de regret şi starea de nelinişte nu vă ajută să exploataţi toate şansele care vă „vizitează” miercuri, unele fără a fi măcar observate. Analizaţi toate consecinţele evenimentelor trecute şi deveniţi, brusc, foarte pesimistă în week-end!

TAUR

Consideraţi că nu vi se întâmplă nimic important, iar reacţiile dvs. nu sunt deloc plăcute pentru cei din anturaj. Gesturile pot fi irevocabile, marţi, iar consecinţele se vor repercuta numai asupra destinului dvs. Râvniţi la demnităţile obţinute de cei din anturajul strict familial.

GEMENI

Norocul nu vă părăseşte şi se manifestă îndeosebi la nivel financiar. Metodele pe care le folosiţi sunt pe deplin adecvate, foarte eficiente şi nu veţi renunţa la acestea indiferent de cât de viclene vor fi intervenţiile adversarilor dvs. profesionali „consacraţi”. Vi se cere, marţi, un împrumut enorm.

RAC

Reacţionaţi de cele mai multe ori cu nesiguranţă în cele mai nepotrivite momente, mai ales când trebuie să-i protejaţi pe cei dragi. Vă conjugaţi eforturile profesionale pentru a obţine noi recompense financiare şi să scăpaţi astfel de toate datoriile. Apar totuşi numai opţiuni minime până vineri.

LEU

Adoptaţi cea mai potrivită conduită şi vă relansaţi, atât profesional, cât şi sentimental. Vă implicaţi de miercuri, cu mult curaj, în situaţii de mare risc şi obţineţi tot ceea ce vă doriţi de la cei dragi (ba chiar şi de la o parte dintre şefii dvs. direcţi). Aveţi argumente decisive, joi şi vineri!

FECIOARĂ

Confundaţi etapele pe care singură le-aţi stabilit şi consideraţi că sunt extrem de necesare imediat măsuri pentru a recupera ceea ce încă nici măcar nu aţi pierdut. Se produc numeroase greşeli de calcul miercuri, care duc la discrepanţe financiare şi mai mari! Întâlnirile sentimentale sunt amânate.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1