Iată ce spune ziua naşterii despre tine

zi_de_nastere_click.jpg

zi de nastere semnificatie saptamana destin astrologie
În funcţie de ziua din săptămână în care ai venit pe lume, ai anumite calităţi.
www.clickpentrufemei.ro

Potrivit astrologilor, ziua din săptămână în care te-ai născut are o influenţă puternică asupra destinului tău şi dezvăluie ce fel de persoană vei deveni.

În funcţie de ziua din săptămână în care ai venit pe lume, vei avea anumite calităţi, care sunt influenţate şi de planetele care guvernează acea perioadă. Conform specialiştilor în previziuni astrale, ziua începe la răsăritul soarelui şi continuă până la următorul răsărit, deci nu se schimbă la miezul nopţii, aşa cum suntem obişnuiţi să calculăm. Dacă mama ţi-a spus că te-ai născut într-o zi de sâmbătă, la ora 4.00 dimineaţa, atunci ar trebui să ştii că, din acest punct de vedere, ziua în care ai venit pe lume este, de fapt, vineri, deoarece aceasta ţine până la următorul răsărit de soare.

Luni

Persoanele care s-au născut în această zi a săptămânii sunt creative, dar au tendinţa de a ţine ideile bune doar pentru ele. Sunt mult mai empatice ca alte persoane, iar familia şi cei câţiva prieteni apropiaţi reprezintă priorităţile lor în viaţă. Sunt excelenţi negociatori şi se asigură că toată lumea primeşte ceea îşi doreşte, ca să împace astfel şi capra, şi varza. Au mari şanse să aibă succes într-o funcţie de conducere, îndeosebi în afaceri.

Află ce spune ziua naşterii despre tine pe clickpentrufemei.ro.

 

Ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie
Ce spun despre tine semnele din naștere

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mesajele trimise de voi anticipează intenţii şi motivaţii în viaţa personală. Visele voastre, podoabe ale somnului, simbolizează o colaborare rodnică cu persoane care vă poartă noroc.

  • ce spune zodia despre destinul tau

    Astrologia a luat ființă pentru a desluși destinul lumii și al omului și, implicit, îți arată ce spune zodia despre destinul tău. Interpretarea datelor oferite de astrologie este, însă, pasul cel mai dificil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1