Horoscopul lunii mai 2016 - Află ce-ți rezervă astrele!

zodiac_600x400.jpg

horoscop luna mai 2016 zodiac astro
Această lună este ideală pentru renegocieri și schimbări de strategie.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Și în luna mai sunt probleme, dar nu așa de multe ca în aprilie. Lucrurile se mai așază și luna se dovedește a fi mai indulgentă și chiar încurajatoare, pe ici pe colo. Iată ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Nu aștepta ca surprizele lunii mai să te ia pe nepregătite. Află dinainte ce-ți rezervă viitorul și, dacă poți, găsește soluții pentru situațiile de criză cu care e posibil să te înfrunți. Pe scurt, această lună este ideală pentru renegocieri și schimbări de strategie. Astrologul Mihaela Dicu oferă câteva indicații pentru fiecare nativ din zodiac.

Horoscopul lunii mai 2016 – Berbec

Tu ai nevoie de siguranță afectivă în perioada următoare, iar în cazul în care nu ești implicat într-o relație, trebuie să știi că pot apărea oportunități pe acest plan. Deschide ochii și fii pregătit să iubești! Legătura pare să aibă tangență cu locul de muncă. Luna mai este foarte promițătoare din punct de vedere al carierei, însă în privința sănătății s-ar putea să se ivească ceva probleme.

Horoscopul lunii mai 2016 – Taur

Pentru nativul taur, luna mai 2016 este plină de senzualitate, mai ales că oferă și primește dragoste la discreție. Dacă ești singur, luna mai poate fi capătul de hotar al burlăciei. În zodia taur, în luna mai, se află Soarele, Venus și Mercur, care împreună fac lucrurile de pe plan profesional să se miște în sens bun. În primele două decade ale lui mai ești într-o formă foarte bună și debordezi de energie și forță.

Află ce-ți pregătesc astrele în luna MAI pe clickpentrufemei.ro.

Loading...

Citește și

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1