Horoscopul bărbaţilor care fug de căsătorie. Sunt meniţi să rămână burlaci!

shutterstock_314204330.jpg

Unul dintre acești nativi respinge categoric ideea de căsătorie
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Fuga de căsătorie, de responsabilităţi este sănătoasă şi deloc ruşinoasă pentru aceşti nativi din zodiac. Când îşi aud partenerii vorbind despre locuitul împreună, despre împărţitul cheilor de apartament, de casă se schimbă la faţă. Devin de-a dreptul iritaţi când aud cuvintele căsătorie, verighetă, altar, soacrii, copii, bătrâneţe. Motivul este scris în stele. Unii nativi din zodiac simt ca se sufocă într-un mariaj.

Dacă te-ai îndrăgostit de vreuna dintre următoarele zodii de bărbaţi care nu vor să se însoare, dorinţa ta de a organiza o nuntă fabuloasă va trebui să mai aştepte. Astrele au un cuvânt greu de spus atunci când vine vorba despre angajamente în relaţiile de cuplu.

Există anumite tipuri de bărbaţi de care ar trebui să te fereşti pentru a evita dezamăgirea amoroasă. Nu este deloc greu să îi depistezi! Ai grijă de ce reprezentant al sexului opus te îndrăgosteşti! Dacă acesta se află pe lista zodiilor de bărbaţi care nu vor să se însoare, vei avea de dus multă muncă de lămurire cu el. Chiar dacă tu crezi cu tărie că eşti exact femeia de care are nevoie lângă el (şi poate crede şi el asta!), să ştii că nu va fi dornic să îţi pună inelul pe deget. Care este motivul pentru care fuge de mariaj?

Citește aici care sunt zodiile de bărbați care se sufocă într-o căsnicie și care preferă să fugă de altar, verighetă și jurăminte cu până la adânci bătrâneți!

Loading...
 
 

Citește și

  • Şansele cele mai mari în carieră le au cei născuţi în zodia Leului. Din punct de vedere financiar, cei mai norocoşi nativi rămân Berbecii. Click! îţi prezintă azi episodul 2 din marele horoscop al toamnei, descfifrat de astrologul Tina Rizea. Află cum stai cu banii şi cariera.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1