Horoscop zilnic 6 ianuarie: Capricornii vor avea necazuri în dragoste

horoscop.jpg

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Capricornii vor avea necazuri în dragoste
Foto: Pixabay

Citește horoscopul zilnic 6 ianuarie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 6 ianuarie!

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - această zi va fi un punct de cotitură în destinul personal. Există șanse mari să se pună capăt singurătății pentru cei care doresc și  caută iubirea.

Sănătate -  recomand întotdeauna să luați în considerare sfatul celor dragi și, de asemenea, să permiteți oamenilor să se apropie de voi. Acest lucru poate duce la rezultate neașteptate, în primul rând în ceea ce privește sfera emoțională care de altfel reglează starea corpului fizic.

Bani - orice reformă va fi relevantă numai dacă definiți cu fermitate obiectivul principal și nu mai puneți la îndoială decizia.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - în ceea ce privește sfera de sentimente, atmosfera zilei va fi ușor înclinată spre iubire și dragoste. Pentru moment, ar trebui să se abțină de la confesiuni pasionale și de conversații serioase.

Sănătate -  se recomandă să aveți grijă de starea voastră, căci sunteți cam lipsiți de energie. Mai curând vă recomand odihnă și relaxare.

Bani - poate veți avea un vis legat de ceva material. Probabil doriți să cumpărați un lucru valoros, să vă reparați mașina sau să vă mutați într-un loc mai spațios.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - rutina s-a instalat în cuplu de ceva vreme și nu trebuie să o lăsați să se adâncească. Luați măsuri și aprindeți flacăra!

Sănătate -  trebuie să fiți deosebit de atenți să vă controlați dieta. Există posibilitatea de a mânca un produs care poate provoca deranjare la stomac. Dacă evitați asta, ziua promite să fie liniștită, fără emoții negative.

Bani - este posibil să aveți o vizită plăcută de la cineva neașteptat, care vă aduce un mic cadou simbolic care vă bucură nespus.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - persoanele singure pot descoperi o experiență plăcută dintr-o conversație care începe cu un străin în această după-amiază.

Sănătate -   nu trebuie să uitați cât de necesar este confortul emoțional. Vă veți simți amenințat dacă răspundeți provocărilor unei persoane agresive. Să vă abțineți de la orice provocare verbală, căci doar așa această zi poate deveni o baricadă de calm și stabilitate.

Bani - când vă gândiți că veniturile voastre sunt de fapt la mâna altora, vă apucă jalea. N-ar fi mai bine să vă lăsați ghidați de aceia ca să câștigați și voi alături de ei?

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - seara promite să fie destul de romantică. O persoană din trecut, cu care cândva a-ţi petrecut momente plăcute, vine să vă vadă. Această întâlnire nostalgică vă poate emoționa profund.

Sănătate -  e momentul să scăpați de lucrurile vechi care vă apasă, de îngrijorările inutile și de neliniștile care vă macină. Restaurați ordinea în spațiul vostru, în gânduri și în suflet, ascultați numai voi și nu de sfatul altcuiva.

Bani - vă bate gândul să faceți investiții și să împrumutați bani pentru asta. Nu vă sfătuiesc deocamdată. Mulțumiți-vă cu faptul că din salariu reușiți să achitați datoriile curente.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - vă doriți cu ardoare să se concretizeze o anumită relație dar vă este foarte teamă să vă aventurați. Credeți că ea ar puteafi costisitoare și aveți emoții că nu veți face față. N-ar fi exclus ca până la urmă să preferați singurătatea.

Sănătate -  starea voastră nu este tocmai bună, deoarece puseuri de criză de rău sunt posibile. Nu-i cazul să vă impacientați, căci ele vor trece la fel de repede precum vin.

Bani - opiniile externe sunt puțin probabil să fie adecvate în chestiuni financiare. Există o mare probabilitate de a primi o ofertă tentantă legată de un potențial venit. Nu răspundeți până când nu vă dați seama de toate evenimentele posibile care s-ar putea petrece în timp.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - neconformitățile cu partenerul de cuplu sunt posibile, dar vorbim despre conflicte trecătoare care nu vor strica starea de spirit a familiei sau cel puțin așa ar trebui.

Sănătate -  întâlnirile cu unii oameni din imediata apropiere vă pot strica ziua. Ar trebui să petreceți seara în reflecție, astfel încât să fiți liniștiți. Oricum, este esențial să vă înconjurați de persoane pe care le prețuiți.

Bani - luați în calcul eventuale stricăciuni care s-ar produce în casă ori la aparatele de uz gospodăresc. Ele vor necesita cheltuieli.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - nu ar trebui să petreceți această zi în dispute, în competiții ridicole cu cei dragi și în alte lucruri care consumă multă energie. Vacanța se apropie de un sfârșit logic și, prin urmare, este recomandat să vă gândiți cum să vă petreceți ultimul weekend în mod util.

Sănătate -  ar trebui să faceți treburi de uz casnic, chiar și să vopsiți, ori să elaborați un plan pentru 2019 sau să căutați cea mai eficientă și mai sigură dietă.

Bani - e cazul să vă mai opriți din cheltuielile nesăbuite și distracțiile să mai aștepte. E ușor de aruncat banii pe fereastră, dar greu să mai umpleți buzunarele la loc.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - după-amiază, crește riscul de dezamăgire datorat acțiunilor unui iubit. Asta vă poate provoca indispoziție și stres, iar canalizarea voastră numai pe victimizare, ar conduce și la pierderea unui lucru.

Sănătate -  protejați-vă de informațiile care vă privesc indirect sau chiar deloc. Ele vă fac rău. Pentru a vă relaxa, puteți efectua meditații, yoga sau alte practici populare.

Bani - multă energie o canalizați în zona financiară. Vă preocupă într-un mod obsesiv găsirea de metode de a face bani. Atenție la lucruri necinstite!

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - necazurile zilei se vor concentra în domeniul sentimentelor și ar trebui să vă  așteptați la dezacorduri cu partenerul vostru. Seara va fi mult mai caldă. Este recomandat să vă petreceți timpul liber departe de casă.

Sănătate -  orice frustrare, nemulțumire, deznădejde și stare de pesimism, v-ar putea afecta funcționarea corectă a corpului vostru fizic.

Bani - nu emomentul să vă bateți capul cu investițiile imobiliare, căci starea vă e confuză și capricioasă.

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - cei singuri au oportunitatea de a întâlni pe cineva interesant la sala de sport. Posibil să fie o întrevedere karmică, cu cineva cu care aveți ceva de rezolvat în timp.

Sănătate -  sunteți lipsiți de vlagă sau dominați de gânduri care vă macină. Unele dintre ele sunt despre afaceri trecute, rămase însă nefinalizate.

Bani - în ceea ce privește sectorul financiar, nu este cazul să vă așteptați la schimbări semnificative. Ele întârzie să apară. Nici nu vă încredeți în prieteni!

Horoscop zilnic 6 ianuarie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - simțiți dorința de schimbare. Sentimentul poate apărea din cauza nemulțumirii față de viața personală.

Sănătate -  este posibil ca această zi să aducă o ușoară indispoziție. Pentru a vă restabili starea de bine,s ă vă abțineți de la petreceri zgomotoase și călătorii lungi.

Bani - vă stresează gândul că ați dat împrumut unui prieten și acesta întârzie să înapoieze datoria.

 

 

 

Loading...